Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Capelle a/d IJssel, Isala theater, donderdag 15 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Cees
Prima voorstelling met inhoud en kwaliteit. Heerlijk ongedwongen en echt. Zangtalenten en muzikale meesters van gitaristen tot drummer...zanger en zangeres. Meestal was Matthijn te verstaan maar een enkele keer gong de tekst echt verloren door een combinatie van muziek en articulatie of microfooni stelling van de zanger. Maaaar: genoten en geleerd...alsof lijden altijd moet worden opgelost!
Cora
Programma was verfrissend! Topavond, een aanrader voor iedereen!
Marja
Samen met mijn vriend een avond uit als verrassing voor hem voor zijn verjaardag . En.....samen genoten van zang, muziek en het verhaal van Matthijn. Was allemaal van hoog niveau. We zijn weer opgeladen naar huis gegaan.
Martin
Mooie liedjes, fijne muziek en ook nog hard gelachen. Lekker opgeladen en ontspannen weer naar huis.
Laura
Het was zeker een mooie avond! Wauw! Ik had m'n oma meegenomen, zij vond het niet helemaal wat voor haar. Niet vanwege de opmerkingen over bejaardenzwemmen hoor ;). Ze vond het lastig om naar de voorstelling te luisteren, omdat je daarin omging alsof God een vriend is, terwijl Hij ook heilig is. Ik begrijp haar wel.
Agnes
Weer een fijne avond en genoten!
Marleen
Wat een heerlijke avond ! Genoten van de muziek en het hele "verhaal" eromheen.
Anetta
Buiten... gewoon!! Adem hebben en leven!! Bedankt
Marijke
Locatie en organisatie was prima. Mooi programma, we hebben genoten.

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: