Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Leiden, De Leidse Schouwburg, vrijdag 16 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Dicky
Was weer in 1 woord: geweldig! Genoten, gelachen en onder de indruk zijn wij naar buiten gegaan????????????
Annemarie
Mooie voorstelling,erg genoten ervan Mooie teksten
Majorie
Heerlijke show met een mooie boodschap.
Mary Weeder
Ontzettend genoten die avond. heel mooi verhaal, heel eerlijk en puur, een mooie boodschap, dat we ons zelf mogen zijn neem ik graag mee. Matthijn inspireert ons keer op keer.
Annemieke
Heerlijke avond gehad. Wat kan Matthijn toch 'toveren' met woorden en teksten. Dat is echt een gave van God die hij inzet voor de mensen. God's werk door hem heen. "doe maar gewoon", die boodschap nemen wij graag mee naar huis/buiten;).
Conny
Geweldig! Gelachen en aan t denken gezet!
Martin
Mooie voorstelling, geweldige avond gehad. meegenomen in zijn wereld, en hoe hij dingen beleeft, met de nodige dosis humor. Mooi dat je dit ook op je zelf kunt reflecteren. En op je eigen manier je lessen er uit kunt trekken.
Karin
Matthijn zoals we Matthijn kennen... recht voor zn raap en geweldig mooie teksten om over na te denken... ik hou er van #klasse Karin
Marina
Mooie voorstelling. Persoonlijk vond ik dat er onnodig veel grapjes tegenover de PKN gemaakt werden en vond ik de ''christelijke'' boodschap niet heel veel terugkomen, dat vond ik jammer.

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: