Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Gorinchem, De Vijfzinnen (voorheen Theater de Nieuwe Doelen), donderdag 8 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

William
Geweldig! Doet veel met me.
Roelie Van Den Berg
Overtroffen wat een geweldige avond gelachen, kippenvel momenten. Het was buitengewoon mooi om op bezoek te zijn in hotel de hoop. Jij zorgt ervoor dat de dingen die je doet, dat ik zeg, dit had ik nodig nu. Dat je even zomaar op een doorde weekse avond de wind laat draaien, zodat ik niet achterom kijk en mij meel laat voeren zodat alles nieuw wordt. En nu thuis zit de avond nog even terug laat komen en kan zeggen. De Heer is ook mijn Herder. En nu even geen glaasje water, maar wijn pak. Kort om Bedankt Matthijn, voor deze prachtige avond.
Marja De Visser
Geweldig! en Genoten!
Daniëlle
Ik heb enorm genoten. Opnieuw diep geraakt.
Mar
Mijn man is zo blij dat je hem begrijpt dat hij ook iets verwacht na het bezoek aan jou concert ....lachen zo wat kan je rake teksten maken!! top..troost en woorden geven aan gevoelens...ik kan niet zonder...vooral nodig nu dit ontroerde me diep en elke keer weer
Els
Geweldige voorstelling,stof om over na te denken!
Trista
Prachtige avond! Genoten!
Carla Vos
Heeft me ontroerd en vaste grond gegeven.
Simon
Elke keer weer een verrassing wat het gaat worden. Je kent de liedjes al, maar weet helemaal nog niet wat het verhaal erachter is. Het Matthijn weer gelukt om me mee te nemen en te laten lachen, ontroerd te zijn en bemoedigd weer naar huis te laten gaan. en vervolgens nog in de week erna nog volop te laten nagenieten. Ik zie weer uit naar de volgende:-)
Nelleke
Het was een ontzettend gave avond, met veel lachen maar ook heel serieus. Heeft me stof tot nadenken opgeleverd!
Geertje
Mooie avond, lachen en geraakt worden.
Kees
Een prachtige avond met humor en ook momenten met diepere inhoud. Ik heb genoten!
Cornelis
Het was super

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl