Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Apeldoorn, Orpheus, zaterdag 10 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Tim
Zeer goede voorstelling. Vooral geluid was heel goed. Echter kon mijn broertje die helemaal rechts zat de drummer niet zien, dat was jammer
Hans
Bedankt voor het mooie hotel. Waar je altijd terecht kunt
Carolien
Fantastische avond gehad! Herkenbaar, gelachen, mooi! Wat een geweldige muzikanten. Echt genoten!
Gerike
Mooie avond,goed verhaal, zo herkenbaar.De band was fantastisch, wat een muzikanten. Supergoed geluid, top!
Richard Van Der Laan-toebes
Matthijn heeft een gave die er niet veel is op christelijk gebied kleinkunst theater/cabaret mooie verhalen vertellen,mensen raken met liedjes mij in het bijzondere . dank je dat je door je eigen last die je soms met je meedraagt ook anderen weet te bemoedigen je weet van iets donkers iets lichts te maken. ik maak soms van dichtbij mee wat jij meemaakt dank voor je openhartigheid / je kwetsbaarheid . maar ook knap hoe je mensen weet te laten lachen .
Erik
Fantastisch wat die kerel uitdeelt! Topavond (en herinnering)
Anja
Mooi. Als inwoner van Brabant: ik ken in omgeving Eindhoven verschillende mensen, die enthousiast zijn over je Matthijn. Misschien herkansing in Eindhoven?
Martha
Mooie show. Het a capella zingen vond ik erg mooi. De verhaallijn vond ik iets onduidelijker dan de vorige keer. Fijn dat er geen kwetsende grappen inzaten. We hebben genoten.
Hilde
Mooie avond, mooie thema's
Rien En Reina
Fijne avond gehad met onze 3 kleinkinderen, 14, 15, 16 jaar. Ze vonden het een leuke avond. Samen genoten, vooral van de mooie liedjes en het pure optreden Matthijn!!
Johan
We hebben in meerdere opzichten er echt van genoten. Mooie verhaallijn
Lydia
Het was een inspirerend en bemoedigend programma. Ik heb van begin tot eind genoten. Wat een prachtige poëtische teksten. Zang en muziek was top!
Hans
Heel fijn en bemoedigend om te horen hoe ook Mattijn worsteld met dingen en hoe de mooie liedjes zijn ontstaan. Super avond. Compleet anders als vorig jaar! Wat muzikaal en humoristisch!!! Top!
Mellie
Humor, herkenning, mooi, genoten!
Wendy
De liederen van Matthijn raken me vaak. Ik was dan ook benieuwd naar de avond. Ik had me ingesteld op 'mooi', 'rakend' en misschien wat 'zwaar', maar dat het zó leuk zou zijn, had ik niet verwacht. Ik heb ontzettend gelachen en een geweldige avond gehad. Heerlijk! En de liederen kwamen nog steeds binnen.
Bettie
Zo in het leven

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: