Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 10 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Orpheus in Apeldoorn.

Reacties van bezoekers (selectie): 8.8

De liederen van Matthijn raken me vaak. Ik was dan ook benieuwd naar de avond. Ik had me ingesteld op 'mooi', 'rakend' en misschien wat 'zwaar', maar dat het zó leuk zou zijn, had ik niet verwacht. Ik heb ontzettend gelachen en een geweldige avond gehad. Heerlijk! En de liederen kwamen nog steeds binnen.
Wendy

Het was een inspirerend en bemoedigend programma. Ik heb van begin tot eind genoten. Wat een prachtige poëtische teksten. Zang en muziek was top!
Lydia

Heel fijn en bemoedigend om te horen hoe ook Mattijn worsteld met dingen en hoe de mooie liedjes zijn ontstaan. Super avond. Compleet anders als vorig jaar! Wat muzikaal en humoristisch!!! Top!
Hans

matthijn heeft een gave die er niet veel is op christelijk gebied kleinkunst theater/cabaret mooie verhalen vertellen,mensen raken met liedjes mij in het bijzondere . dank je dat je door je eigen last die je soms met je meedraagt ook anderen weet te bemoedigen je weet van iets donkers iets lichts te maken. ik maak soms van dichtbij mee wat jij meemaakt dank voor je openhartigheid / je kwetsbaarheid . maar ook knap hoe je mensen weet te laten lachen .
richard van der laan-toebes

Bedankt voor het mooie hotel. Waar je altijd terecht kunt
Hans

Fantastisch wat die kerel uitdeelt! Topavond (en herinnering)
Erik

Mooie show. Het a capella zingen vond ik erg mooi. De verhaallijn vond ik iets onduidelijker dan de vorige keer. Fijn dat er geen kwetsende grappen inzaten. We hebben genoten.
Martha

Fantastische avond gehad! Herkenbaar, gelachen, mooi! Wat een geweldige muzikanten. Echt genoten!
Carolien

We hebben in meerdere opzichten er echt van genoten. Mooie verhaallijn
Johan

Zo in het leven
Bettie

Humor, herkenning, mooi, genoten!
Mellie

Fijne avond gehad met onze 3 kleinkinderen, 14, 15, 16 jaar. Ze vonden het een leuke avond. Samen genoten, vooral van de mooie liedjes en het pure optreden Matthijn!!
Rien en Reina

Mooi. Als inwoner van Brabant: ik ken in omgeving Eindhoven verschillende mensen, die enthousiast zijn over je Matthijn. Misschien herkansing in Eindhoven?
Anja

Zeer goede voorstelling. Vooral geluid was heel goed. Echter kon mijn broertje die helemaal rechts zat de drummer niet zien, dat was jammer
Tim

mooie avond,goed verhaal, zo herkenbaar.De band was fantastisch, wat een muzikanten. Supergoed geluid, top!
Gerike

Mooie avond, mooie thema's
Hilde

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018