Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Amersfoort, Theater de Flint, donderdag 22 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Margreet
Genoten van een prachtige voorstelling!
Frouke
Geweldige avond gehad in mooie top lokatie. Prachtige liedjes en heerlijke verhalen. Een avond met een lach en een traan. We hebben genoten. Dank Matthijn en band.
Jan
Opnieuw een verrassende mooie show. Enorm genoten en een heerlijke avond. Dank Martijn en bandleden. Jan
Lydia
Hele leuke show, de locatie was ook top!
Lydia
Wat was het een heerlijke avond! Leuke afwisseling met muziek en verhaal. Bedankt Matthijn ( en band!)
Eline
FANTASTISCH
Diny
Matthijn zingt mooie, gevoelige luisterliedjes. Ik vond het theaterdeel ook mooi en doordacht. Kritische noot: wel een beetje voorspelbaar, het tempo mag van mij ook wel omhoog.
Martin
Geweldige avond gehad, wat een fijn theater..... Maar wat het het helemaal geweldig maakt zijn de muzikale omlijsting en het licht en geluid
Marije
Tranen gelachen en gehuild. Prachtig!
Aartie
Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is!
Liesbet
Mooie avond. Genoten van de muziek, humor en talenten op t podium!
Hans
Prachtige inspirerende avond!
Anneke
Geweldig! Waardevolle inhoud! Misschien voor sommige mensen pijnlijk. Bijzonder team, perfecte band en samenwerking! Bijzonder mooi einde. Je gaat niet leeg naar huis en kunt er dagen lang van nagenieten. Zaal was beter dan vorig jaar!
Marloes
Prachtige avond! kortom, geweldig genoten ;) Echt hoe je het leven kan ervaren.. Bedankt!
Reina
We hebben genoten en ook de liedjes zo als het soms in het leven gaat voor ons was het een super avond

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: