Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Bodegraven, Evertshuis, vrijdag 23 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Annr
Wat een humor en wat herkenbaar....nooit meer oplossingen aandragen, maar gewoon luisteren...
H.B.
Het was fantastisch! Heerlijk gelachen en een goede mix met het serieuze gedeelte. De liedjes zijn prachtig en herkenbaar. Hik heeft zo’n gave stem! Erg de moeite waard om heen te gaan
José
We hebben een heel leuke avond gehad. Gelachen tot de tranen over onze wegen liepen, maar ook genoten van de mooie liedjes.
Marijke Immerzeel
Super goede teksten en liederen. We hebben een top avond gehad. Bedankt matthijn en band samen met mijn man een hele mooie avond gehad.????
Marij
Het was fantastisch! Heerlijk gelachen, mooie balans tussen grappen en de serieuze lijn. Prachtige overgang naar de liedjes ook. Erg leuke avond gehad.
Anne
Het was geweldig! Bedankt Matthijn en band!

Info

Het pauzedrankje en gebruik van de garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Beluister hieronder alvast de muziek van het nieuwe theaterprogramma van Matthijn Buwalda: