Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op vrijdag 6 april 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Schouwburg de Meerse in Hoofddorp.

Reacties van bezoekers (selectie): 9

Samen met een vriendin geweest. Zij kende Matthijn niet maar wat hebben we genoten! Prachtige teksten, mooie verhalen. En de mooie woordspelingen, buitengewoon:-D. Goede band die staat te stralen. Tot volgende keer!
Anja en Martine

Top avond gehad! Matthijn is een woorden-tovenaar! Geniaal, humoristisch, boeiend, inspirerend en hoopvol tot de laatste seconde.
Petra

Fantastisch Matthijn en band! Onze eerste avond naar jullie en, als het aan ons ligt, zeker niet de laatste keer.
Hanna

Geweldige avond gehad samen met mijn dochter Britt ( 14 ) Matthijn & Band jullie waren echt Fantastisch en wat stralen jullie een blijdschap uit Echt gaaf om ook jullie te zien genieten op zo'n avond. Tot de volgende try out .
Caroline & Britt

Eerlijkheid, gevoeligheid en muzikaal sterk gebracht! Zo heb ik het optreden ervaren. Ik hoop, dat Matthijn verder zal kunnen doorg roeien en ook een volle zaal van ' niet gelovigen' mensen zal trekken. En... Matthijn...alles wordt nieuw, vraagt ook onze inzet om dat NU al te verwezenlijken! Jij en jouw groep brengen ook nu al iets van het Koninkrijk! Succes en zegen dus!
Marlies

Prachtige avond gehad. Mooi om te zien hoe Matthijn en de band genieten van het spelen met elkaar.
Marlies

Antoinette Met man en kind een 'buitengewone' avond gehad! Prachtige liederen, geweldige muziek, pakkende verhalen! Leuke interactie met publiek! Ga er heen, zou ik zeggen!!
Antoinette

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018