Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Hoofddorp, Schouwburg de Meerse, vrijdag 6 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Petra
Top avond gehad! Matthijn is een woorden-tovenaar! Geniaal, humoristisch, boeiend, inspirerend en hoopvol tot de laatste seconde.
Marlies
Eerlijkheid, gevoeligheid en muzikaal sterk gebracht! Zo heb ik het optreden ervaren. Ik hoop, dat Matthijn verder zal kunnen doorg roeien en ook een volle zaal van ' niet gelovigen' mensen zal trekken. En... Matthijn...alles wordt nieuw, vraagt ook onze inzet om dat NU al te verwezenlijken! Jij en jouw groep brengen ook nu al iets van het Koninkrijk! Succes en zegen dus!
Anja En Martine
Samen met een vriendin geweest. Zij kende Matthijn niet maar wat hebben we genoten! Prachtige teksten, mooie verhalen. En de mooie woordspelingen, buitengewoon:-D. Goede band die staat te stralen. Tot volgende keer!
Caroline & Britt
Geweldige avond gehad samen met mijn dochter Britt ( 14 ) Matthijn & Band jullie waren echt Fantastisch en wat stralen jullie een blijdschap uit Echt gaaf om ook jullie te zien genieten op zo'n avond. Tot de volgende try out .
Hanna
Fantastisch Matthijn en band! Onze eerste avond naar jullie en, als het aan ons ligt, zeker niet de laatste keer.
Antoinette
Antoinette Met man en kind een 'buitengewone' avond gehad! Prachtige liederen, geweldige muziek, pakkende verhalen! Leuke interactie met publiek! Ga er heen, zou ik zeggen!!
Marlies
Prachtige avond gehad. Mooi om te zien hoe Matthijn en de band genieten van het spelen met elkaar.

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl