Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 7 april 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.1

Mijn psalm...prachtig gezongen! De heer is mijn herder. Prachtige avond!
Janna

GE-WEL-DIG!!! Niets verder aan toe te voegen. Verheug me alvast op de volgende voorstelling!
Gerda

Echt gaaf deze concert. Veel gelachen, maar ook veel om over na te denken.
Bart

In een woord, prachtig!
Hedde

je humor, je dubbele bodem doordenkers, je woordkeus van de liedjes, je verhalen. Je band ,je toewijding. Het jezelf zijn. In 1 woord superavond gehad. Ga zo door en wens je alle goeds en alvast veel inspiratie voor de volgende tour.
Janny

Super mooie avond. Verhaal, (prachtige) muziek en erg gelachen. Ook diepgang maar niet zwaar of zweverig. Geen show om de show. Voeten op de tafel gevoel. Ontzettend knap!! Hele band ook top, ze maken echt sàmen muziek. Echt fantastisch.
Marjan

Het was weer een geweldige avond. Matthijn en de band hebben het goed naar hun zin samen en brengen dat ook naar voren. Qua liedjes en de verhalen er omheen was het weer een super mooie avond en weer veel mee naar huis genomen om over na te denken! Weer enorm bedankt voor een Super avond!
Wilma

Gelaagd luisteren! Liedteksten krijgen tijdens de voorstelling extra lading! Een avond van: ademloos luisteren, lachen, een traan en heel veel hoop! En geweldige muziek! Buitengewoon!
Marry

Fantastische avond gehad en ik ben wéér erg geraakt. Tijd om op het balkon te gaan voor mij!! En psalm 23 was prachtig. Ik hoop op n nieuwe tour volgend jaar!! Gods zegen!
Jet en Theo

Als hotelmedewerker ontroerd hoe de waard in zo’n programma allle gasten kent! Fantastische verbindende kapstok met de familevriendin van vroeger die spiegelend een weg wijst hoe alles nieuw wordt als het hotel gaat sluiten. Hotel de Hoop met het prachtige lichtdecor is zo’n 5 sterren tent waar iedereen elkaar toch weet te vinden. We dromen onze dromen vooruit naar een volgende voorstelling!
Rene

Ik betrapte me er op dat ik aan het einde van meerdere liedjes bijna niet durfde te applaudiseren, zo was ik onder de indruk. Heb toch al heel wat concerten meegemaakt maar dit overkomt me niet vaak......
Henk

prima locatie, prachtig decor, mooie liederen, goede band en goed verhaal. Kortom: we hebben genoten
Annie Hukema

Mooi programma met fijne liederen en verhalen waar je je zelf tegenkomt dus ook een avond met nadenkertjes. Dank aan Matthijn en zijn band.
Wilma

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018