Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Assen, Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk, zaterdag 7 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Janna
Mijn psalm...prachtig gezongen! De heer is mijn herder. Prachtige avond!
Marry
Gelaagd luisteren! Liedteksten krijgen tijdens de voorstelling extra lading! Een avond van: ademloos luisteren, lachen, een traan en heel veel hoop! En geweldige muziek! Buitengewoon!
Wilma
Mooi programma met fijne liederen en verhalen waar je je zelf tegenkomt dus ook een avond met nadenkertjes. Dank aan Matthijn en zijn band.
Henk
Ik betrapte me er op dat ik aan het einde van meerdere liedjes bijna niet durfde te applaudiseren, zo was ik onder de indruk. Heb toch al heel wat concerten meegemaakt maar dit overkomt me niet vaak......
Gerda
GE-WEL-DIG!!! Niets verder aan toe te voegen. Verheug me alvast op de volgende voorstelling!
Annie Hukema
Prima locatie, prachtig decor, mooie liederen, goede band en goed verhaal. Kortom: we hebben genoten
Wilma
Het was weer een geweldige avond. Matthijn en de band hebben het goed naar hun zin samen en brengen dat ook naar voren. Qua liedjes en de verhalen er omheen was het weer een super mooie avond en weer veel mee naar huis genomen om over na te denken! Weer enorm bedankt voor een Super avond!
Janny
Je humor, je dubbele bodem doordenkers, je woordkeus van de liedjes, je verhalen. Je band ,je toewijding. Het jezelf zijn. In 1 woord superavond gehad. Ga zo door en wens je alle goeds en alvast veel inspiratie voor de volgende tour.
Jet En Theo
Fantastische avond gehad en ik ben wéér erg geraakt. Tijd om op het balkon te gaan voor mij!! En psalm 23 was prachtig. Ik hoop op n nieuwe tour volgend jaar!! Gods zegen!
Hedde
In een woord, prachtig!
Rene
Als hotelmedewerker ontroerd hoe de waard in zo’n programma allle gasten kent! Fantastische verbindende kapstok met de familevriendin van vroeger die spiegelend een weg wijst hoe alles nieuw wordt als het hotel gaat sluiten. Hotel de Hoop met het prachtige lichtdecor is zo’n 5 sterren tent waar iedereen elkaar toch weet te vinden. We dromen onze dromen vooruit naar een volgende voorstelling!
Bart
Echt gaaf deze concert. Veel gelachen, maar ook veel om over na te denken.
Marjan
Super mooie avond. Verhaal, (prachtige) muziek en erg gelachen. Ook diepgang maar niet zwaar of zweverig. Geen show om de show. Voeten op de tafel gevoel. Ontzettend knap!! Hele band ook top, ze maken echt sàmen muziek. Echt fantastisch.

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: