Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

IJsselstein, Het Fulcotheater, donderdag 12 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Susanne
Wat hebben we een geweldige avond gehad! Matthijn kan naast zingen ook prachtig verhalen vertellen. We hebben gelachen tot de tranen over onze wangen liepen en soms een traantje weggepinkt, alles was er en mocht er zijn. Dank dank dank! Wij genieten nog even na :-)
Mariska
Het was super om er weer bij geweest te mogen zijn. Was voor mij de tweede keer van deze tour allebei de keren de moeite waard.
Nelly
Het was een geweldig leuke, ontspannen avond. Met een goede boodschap. En wat een boeiende verhalen, echt helemaal te gek. Volgend jaar weer IJsselstein??

Info

Het pauzedrankje en gebruik van de garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: