Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Zwolle, Theater de Spiegel, woensdag 23 mei 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Rieke
Dank je wel voor een avond echt ontspannen, met een hoopvol eind!
Geke
Het was geweldig. Ik ben benieuwd wat het volgend jaar wordt.
Jaap
We vonden het een erg leuke mooie avond! en voor het eerst van mijn leven op de eerste rij!
Nicolet
Wat was het weer genieten, handlettering is nooit meer hetzelfde, en ik kijk met andere ogen naar stelletjes in het theater ???? Iedere show is weer beter dan de vorige!!! Bedankt!!!
Hendrik
GEWELDIG! Gevoelig, kwetsbaar, herkenbaar; en dat alles zonder ánderen te kwetsen!
Antje
Prachtig optreden, Zo herkenbaar zo eerlijk en wat een geweldige muzikanten. Hoorde om me heen hoe het mensen raakte pastoraal hoogstandje;)
Emmy
Top! Opnieuw genoten... geweldig: zelfspot en kwetsbaarheid.. èn geloof..
Gea
Fantastisch! We hebben genoten! Rake teksten.. en zo herkenbaar! En wat een geweldige muzikanten... en die kunnen stuk voor stuk ook nog eens mooi zingen ;-)
Greetje
Wij vonden het prachtig, en hebben genoten!
Esther
Geweldig! Was weer super!
Gerda
Ge-wel-dig, iedere keer weer genieten

Info

De datum van deze voorstelling is gewijzigd van 19 april naar 23 mei.
Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl