Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Veenendaal, De Lampegiet, vrijdag 20 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Truus
Een avond genieten..herkenning over “het leven”, met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek!
Berdien
Geweldige show, leuk verhaal, het stukje over de lichamelijk gehandicapten vonden we niet gepast.
Dick En Marianne Berghuis
Het was weer fantastisch! Van kippenvel naar een lach naar een traan! Heel mooi en herkenbaar!!
Marga
Geweldige voorstelling met een Matthijn die zich kwrtsbaar opsteld maar daarbij de humor niet vergeet. Prachtige liedteksten.
Astrid
Vorig jaar voor 't eerst geweest en toen al erg genoten. Dit jaar 5 vriendinnen meegenomen en die waren net zoals ik (wederom) laaiend enthousiast. Mattijn en band dank je wel voor de mooie avond die we hebben gehad. Samen schaterlachen en stil zijn van verwondering. Heel mooi en bijzonder.....
Karlijn
Heel leuk gehad. Eerste voorstelling van Matthijn die we mee maakten. We gaan zeker vaker! Hij is echt grappig. En sommige van z'n teksten....Die zou je zo handletteren ;-)
Samantha De Bruin
Alles was geweldig! Een mooie combinatie van humor en een betekenisvolle boodschap! Ik heb heel erg genoten!
Corina
Wat een fantastische avond heb ik gehad met mijn zusje! Wat was het leuk. Ontroerend, lachwekkend en zo enthousiast. Hoe de band met elkaar omgaat is echt een genot om te zien.
Hannie En Peggy
Ik weet niet of wij de enige Brabanders in de zaal waren, maar wij zijn gebleven tot het einde (dromen zijn bedrog en als je wakker wordt, dan zijn ze er nog:)) We hebben genoten van zijn liedjes en teksten.
Lukas
Het was een erg leuke en mooie show!! Ik heb erg veel gelachen!!
Jorieke
Ontzettend mooie avond gehad! Er leuk!
Riet
In één woord: GEWELDIG!!!!!! Wat hebben wij genoten!

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: