Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Spijkenisse, Theater de Stoep, zaterdag 21 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Natasja
Wij zijn als 45+-ers met onze ouders geweest (75+). Ik denk de oudste van de avond. Het seniorenzwemmen was met een voorzichtige blik opzij, ook voor hen grappig :) Heel mooie voorstelling met diepgang.
Jeltje
Een geweldige avond gehad. Zo gelachen en zeer pakkende teksten. Voor herhaling vatbaar!
Ellen
Goede en kwalitatief inhoudelijke voorstelling. Met een lach en een traan. Je houdt mensen een goede spiegel voor! Blijf zo doorgaan, we zien uit naar de volgende tour!
Ellen
Het was een geweldige voorstelling. Enorm genoten van de combinatie van Matthijn zijn theater optreden zijn zang zijn liedjes die er echt toe doen en zijn geweldige band. Zo bijzonder dat er een verhaal in zijn optreden zit die je herkent en raakt. Wij kijken echt nu alweer uit naar de volgende tour. Klasse Matthijn!!!
Ilona
Geweldige voorstelling genoten van de avond zat een goed verhaallijn in
Setty
Matthijn Buwalda was gewoon fantastisch we hebben een geweldige avond gehad
Nicolette
Top avond met een traan een lach en diepgang!
Lianne
Ik heb erg genoten van je voorstelling; genoten van je humor en je kijk op 'gewone' dingen. Goede inhoud en mooie spiegel.Goede opbouw in verhaallijn. Kwalitatief erg goede muziek, geraakt door je liedjes --> geweldig team. Kortom: dank je wel voor deze mooie avond en ga vooral door!
Marja
Een fantastische voorstelling! Lang geleden dat ik zo heb gelachen! De combi met de liedjes en muziek was super! Geweldige muzikanten! Onze complimenten!
Amber
Het was een hele mooie gezellige en bijzondere voorstelling. Iedereen bedankt voor deze vette avond

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl