Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 21 april 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Theater de Stoep in Spijkenisse.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.3

Een geweldige avond gehad. Zo gelachen en zeer pakkende teksten. Voor herhaling vatbaar!
Jeltje

Matthijn Buwalda was gewoon fantastisch we hebben een geweldige avond gehad
Setty

wij zijn als 45+-ers met onze ouders geweest (75+). Ik denk de oudste van de avond. Het seniorenzwemmen was met een voorzichtige blik opzij, ook voor hen grappig :) Heel mooie voorstelling met diepgang.
Natasja

Goede en kwalitatief inhoudelijke voorstelling. Met een lach en een traan. Je houdt mensen een goede spiegel voor! Blijf zo doorgaan, we zien uit naar de volgende tour!
Ellen

Het was een geweldige voorstelling. Enorm genoten van de combinatie van Matthijn zijn theater optreden zijn zang zijn liedjes die er echt toe doen en zijn geweldige band. Zo bijzonder dat er een verhaal in zijn optreden zit die je herkent en raakt. Wij kijken echt nu alweer uit naar de volgende tour. Klasse Matthijn!!!
Ellen

Het was een hele mooie gezellige en bijzondere voorstelling. Iedereen bedankt voor deze vette avond
Amber

Top avond met een traan een lach en diepgang!
Nicolette

Geweldige voorstelling genoten van de avond zat een goed verhaallijn in
Ilona

Ik heb erg genoten van je voorstelling; genoten van je humor en je kijk op 'gewone' dingen. Goede inhoud en mooie spiegel.Goede opbouw in verhaallijn. Kwalitatief erg goede muziek, geraakt door je liedjes --> geweldig team. Kortom: dank je wel voor deze mooie avond en ga vooral door!
Lianne

Een fantastische voorstelling! Lang geleden dat ik zo heb gelachen! De combi met de liedjes en muziek was super! Geweldige muzikanten! Onze complimenten!
Marja

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018