Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Kampen, Stadsgehoorzaal, donderdag 26 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Sjaak
Verrast en geraakt door mooie teksten en muziek. Moet je echt zien en horen ....
Ellen
Geweldige avond gehad. Matthijn Buwalda weet de dagelijkse dingen op een prachtige hillarische of indringende manier te vertellen. Wij vinden hem een bijzonder goede artiest.... Zijn liedjes zijn ijzersterk verwoord. Hij heeft een mooi team met goede muzikanten om zich heen. Als er een nieuwe show komt zijn wij erbij.
Anoniempjes
Het was geweldig! Zang en muziek en een goed verhaal van Matthijn waar we veel hebben gelachen. Een echte aanrader voor jong en oud.
Danny
Een fantastische avond gehad van zang, afgewisseld met cabaret. Een deel van zijn levensverhaal. Wat een humor en wat een aansprekende teksten. Af en toe had Matthijn de zaal plat. Echt een topavond!
Peter
Mooie avond goede mix tussen liedjes en goede verhalen. Aanrader! ????
Anneke
Het was een prachtige avond. Matthijn is een echte taalkunstenaar. Ontroerend mooi .En wat een prachtige club muzikanten eromheen. Als team hebben jullie een geweldige uitstraling. Top!

Info

Het pauzedrankje en gebruik van de garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl