Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Papendrecht, Theater de Willem, woensdag 16 mei 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Petra
Het was weer geweldig!
Annelies En Arjan
Matthijn, zoals altijd, puur en mooi kwetsbaar. Geweldig decor, mooie stemmen, vooral dat acapella liedje waar jullie bij elkaar stonden. En heerlijk ontspannen, goeie sfeer, wij blijven komen, die lege zaal is niet realistisch hihi, mijn man draait al je cd's helemaal grijs in de auto naar zijn werk! En keihard meezingen;)
Elizabet
In één woord: fantastisch! Een lach en een traan, geweldig genoten!
Jolanda
Weet dat ik niet naar Nederland zing dag moet gaan want dan moet je tot het einde blijven en zwemmen voor senioren met sudoku puzzel.... Echt fantastisch zo goed!
Marije
GEWELDIGE avond gehad! Gelachen tot en met En prachtig verhaal, goede liedjes, gewoon super! Het was 22:45 voor ik er erg in had!
Anouk
Wat een fantastische voorstelling! Prachtige muziek, bijzondere (en hilarische) verhalen... We hebben ontzettend genoten :)
Frans
Heel leuk! Mooi ook dat er wordt ingespeeld op dingen die gebeuren in de zaal. Genoten.
Caroline
Wat een prachtige avond! Hele mooie liedjes met teksten die blijven hangen en die tot nadenken zetten, afgewisseld met heerlijke humor! Wat een talent die Matthijn! Heel dankbaar voor tante Erika!
Petra Lugthart
Serieus, knipoog naar tradities, humor, geweldig
Ilona
Wij hebben enorm genoten. Veel gelachen. Wist niet wat ik er van moest verwachten. Echt een aanrader.

Info

Het pauzedrankje en gebruik van de garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl