Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Drachten, De Lawei, donderdag 17 mei 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Griet
We hebben genoten!
Jan Peter
Genoten en gelachen.
Albert
Een prachtige avond met momenten van bezinning, humor en leuke muziek. Het heeft ons geraakt we kijken uit naar je volgende tournee.
Piter
Een geweldige avond. Matthijn kan zich scharen onder het rijtje van zeer goede muzikanten omdat hij live beter is dan op plaat of cd. Matthijn is echt, gepassioneerd en eerlijk. Ook zijn mede muzikanten zwaai ik deze lof toe.
Anja
Prachtige avond met diepere lagen, woordspelingen en mooie muziek. Mijn twee zussen en ik hebben genoten, op naar de volgende ronde!
Bram
Vond het een geweldige avond we hebben er erg van genoten
Hendrik
Geweldige avond
Kees
Zeer goed.

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl