Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Goes, Theater de Mythe, vrijdag 25 mei 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Petra
Topavond!Ik volg Matthijn al vanaf het begin van zijn carrière, hij word alleen maar beter! Goeie muziek, goeie verhalen, waar je jezelf ook zeker aan kan spiegelen.
Monica
Buitengewoon genoten, tranen van het lachen én van ontroering cq herkenning. Wat een woordkunstenaar is hij toch...
Kees
Super geslaagde avond!! Hopelijk binnenkort weer een nieuwe theatertour!!!
Marianne
Een hele mooie avond gehad! Het was echt genieten ! Bedankt iedereen!
Salina
Eerste keer in Goes, theater mythe, mooie locatie. Matthijn was zichzelf mooie boodschap met de nodige humor. Het was een leuke avond.
Simone
Ik vond het een hele mooie avond. Mooi hoe Matthijn een inkijkje gaf in zijn hart en leven... doorspekt van de nodige humor, en de hoop die overeind blijft staan... en wat een topmusici bij elkaar.....
Nadie
Het was weer super!! Een wirwar van emoties van een lach tot een traan. Matthijn stelt zich zo kwetsbaar en tegelijkertijd zo (buiten)gewoon goed op!
Maartje
Zo mooi hoe klein en persoonlijk je kan zijn en toch iedereen aan spreekt! Je humor en zelfspot is geweldig! Heerlijke ontspannen avond met meer dan een goede boodschap!
Leonie
Geweldig! Kwetsbaar, humor, hoopvol... Hier kan ik het weekend mee in...
Jacquelien
Door de eenvoud die uniek is wordt je geraakt in je hart met een lach en een traan! je bent er even helemaal uit, en oplaad moment. Ga zo door jullie zijn parels in God's hand!
Jacqueline
Het was een geweldige en fantastische mooie avond! In 1 woord: GENIETEN!
J.P. Van Der Slikke
GEWELDIG ERG GENOTEN!!!!!!
Willemien
Een heerlijke avond! Prachtige serieuze stukken met een vrolijke (muzikale) noot en de nodige humor. Ik hou ervan!
Esther
Top! Erg genoten!!
Joke Geleedst
Ik heb genoten van je Matthijn van je vr avond Wat is het mooi dat je het leven dat jij leeft met ons op deze manier wil dellen En ook God daar bij betrekt super gaaf En dat je God en de live mensen om je heen mag ervaren En bij de jongeren dag was het ook geef zaterdag xxHet E O vrouw
Leni
Heerlijke avond gehad

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling..

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl