Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Harderwijk, Theater Harderwijk, zaterdag 26 mei 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Linda Veldman
Enorm genoten van de voorstelling! Aanrader!
Wim
Geweldige voorstelling; snel, diep, geestig, ontroerend, prachtige teksten, mooie muziek. Top avond.
Henny
Hebben genoten van de voorstelling, ik heb mijn zus meegenomen, zij kende Mattijn nog niet. Zullen zeker een volgende keer weer gaan!
Pauline
Was weer als vorige voorstellingen; mooie en inhoudelijk goede liedjes, echt, herkenbaar, grappig, vermakelijk en bemoedigend. Een verhaal over hoe het leven kan zijn, met bergen en dalen maar overal is God. Hoopvol!
Arianne
Weer een hele ontspannen inspirerende avond gehad. Veel herkenning in dingen die voorbij kwamen en smakelijk gelachen! Vooral genoten van de heerlijke muzikant; wat een topmusici!
Jan
Wel aardig, maar niet echt geweldig. Toen we in de pauze konden kiezen tussen blijven of genieten van de mooie zomeravond, kozen we toch maar voor het laatste.
Henk
Het was een bijzondere avond met een goede boodschap en veel humor
Jannie
Heerlijke avond gehad! Zoveel herkenbare zaken gehoord, prachtige liedjes, goede muzikanten en zang. Top!
Marga
We hebben genoten! Mooie muziek, de teksten komen nog meer tot leven door het verhaal dat erbij hoort. Bijzonder om zo in iemands binnenste te mogen kijken en zoveel dingen te herkennen omdat dat bij jezelf soms ook zo ervaart

Info

Het pauzedrankje en gebruik van de garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl