Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Hoogezand, Theater Kielzog, donderdag 31 mei 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Roel Ruben
Ontroerend programma!!
Jantina
Ik vond het een geweldige avond! Voor herhaling vatbaar!
Miranda
Heb genoten gisteravond
Erna
Erg genoten, mooie voorstelling. Soms uitbundig maar ook intiem.
Hilly
Een supermooie avond!! Ook mijn man vond het geweldig mooi, haha.....degenen die er waren snappen dit. Mooie muziek, mooie teksten en verhalen. En het slotlied.........zeer indringend en bemoedigend!!
Jantje
Gezellige avond met een lach en een traan,wij waren met zijn vieren mijn vriendin en ik vonden het een leuke avond,en onze mannen hebben de lachspieren ook gebruikt.
Elizebet
Prachtige voorstelling! Combi liedjes en verhalen heel mooi. Voor de pauze sterker dan erna.
Anneke
We waren met z'n vieren, drie zussen en een heer. We hebben allemaal ontzettend veel gelachen en de liederen waren (wederom) zeer herkenbaar.

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl