Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Gouda, De Goudse Schouwburg, vrijdag 1 juni 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jaap
Een avondje Matthijn Buwalda is altijd buitengewoon !! mijn vrouw en hebben een mooie avond gehad en zijn geïnspireerd door de liederen en de verhaallijn. Bedankt Matthijn en zien weer uit naar je volgende tour.
Stephanie
Ala ik één woord zou moeten kiezen: GEWELDIG! In augustus had ik al gereserveerd en het was het wachten tot juni zeker waard. Wij hebben nesloten om (D.V.) er een blijvende familie-uitje van te maken. Dus Matthijn: op naar je volgende theatertour :D Het is voor iedereen een aanrader. Bedankt!!!
Marianne
Wij hebben ervan genoten. Humor met diepgang. Een fantastische avond
Wilma
Heel erg gaaf !!! Prachtig samenspel, ontzettend gave liedjes, steengoeie teksten, gezongen en niet gezongen. Heerlijk gelachen maar er waren ook kwetsbare momenten. Gewoon helemaal goed !!!
Wilma
Top, genoten, herkenbare humor en mooie liedjes!
Desire
Grappig, serieus, verdrietig, alles in een. echt top!
Connie
We genoten al van je mooie liedjes, mijn dochter en ik, maar dit was de kers op de taart, heel inspirerend volgens mijn dochter! we zien uit naar een volgende keer Matthijn!
Annemiek
Wat hebben mijn zus en ik van deze voorstelling genoten, prachtige teksten, instrumentaal zo goed en ook mooi gezongen!!! Het was heel bijzonder voor ons! Je hebt er twee nieuwe fans bij...Matthijn. Blijf vooral ook jezelf en maak nog maar heel veel prachtige songs.
Jewe
Mooie voorstelling. Erg grappig, toffe boodschap en natuurlijk goede muziek. Is boven verwachting uitgestorven.
Marit
Genoten!
Hannah
Super gaaf!
Michel En Lydia
Heerlijke avond, kwetsbaar met humor, en hele goede teksten! We hebben genoten!
Renee
Mijn tweede keer matthijn buwalda met nu een groepje mensen die je nog niet kende . We hebben genoten . Iedereeen was heel enthousiast. Bedankt voor de mooie kasrten met teksten uit je liedjes . Ga er zeker veel mensen een plezier mee doen. Ga zo door
Joke
Mooi! We hebben genoten. Alleen de ‘grap’ van Greetje die Jet heet mag er uit. Alzheimer is leed waarover je geen grappen moet maken en de tour heeft deze grap niet nodig...
Jantine
Heerlijke avond gehad! Humor met diepgang...
Joyce
Heel mooi, leuk, bijzonder. een hele leuke avond!
Annemieke
Heel erg mooi programma, flink gelachen en ook tere momenten. Voor ons een goede mix, we hebben een heerlijke avond gehad en vonden het leuk dat Matthijn ook nog even kwam signeren!
Liesbeth
Het was een geweldige avond. Veel gelachen en mooie diepgang in de verhalen. Ik kom graag nog een keer
Aad En Karin
Het was een topavond. Ook genoten van de geweldige muzikanten en zangeres.
Elian
Beregoed!

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl