LEV: Tussen vrees en veiligheid (concerttour)

Maassluis, De Ark, vrijdag 13 oktober 2017, 19:30 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Mirjam
Het was fantastisch genieten!
Petra
Mooi concert en inspirende songtekst.
Daphne Arias
Het was geweldig! Gods Geest was duidelijk aanwezig! Geluid was Top. Heel gastvrij de gratis koffie met koekje. Voor herhaling vatbaar!
Bekkink
Het was geweldig mooi..... lichteffecten waren ook super!!
Rines
Waardevol concert. Goed gespeeld en gezongen. Jullie teksten zijn zo Mooi!
Katy
Geweldig !! Genoten van jullie mooie stemmen en muziek En Vader God heeft de teksten voor mij persoonlijk gebruikt Dank voor de avond!
Mirjam
Prachtig concert, bemoedigd naar huis!
Ank
Goede avond. Mooie muziek met krachtige en aansprekende teksten. Geraakt .
Ada
Het was genieten ! Mooie indrukwekkende teksten .prachtige lichteffecten . Het raakt je in je hart !
Hettie
Het was ontroerend. Ze zongen en speelde de liederen niet alleen met hun mond of instrument, maar ook vanuit hun hart. En HIJ was erbij!
Tineke Hazelzet
Het was een heel gaaf concert! Voor herhaling vatbaar.
Irma
Wat een waardevolle avond met krachtige teksten en krachtige muziek. Voor herhaling vatbaar!
Marleen
Geweldig mooi en afwisselend programma! En wat tussendoor werd verteld, droeg daar aan bij. Heel mooi slot ook, met die lichtstralen in combinatie met dat lied!
Toos
Het was een super mooi concert genoten de teksten waren mooi je werd er door geraakt licht effecten mooi enaalle liederen waren mee zingertjes ik heb nl de cd goed gevoel naar huis

Info

In september verschijnt 'Tussen Vrees en Veiligheid', het nieuwe album van LEV. Na de mooie reacties op het vorige album 'Morgen dans je weer', komt LEV opnieuw met een cd vol samenzang- en luisterliedjes. LEV brengt een boodschap van hoop over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf. Om je kennis te laten maken met de nieuwe liedjes organiseert LEV vijf concerten door het land. Kom langs op een van de avonden om samen te zingen, te luisteren en te beleven.

Met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen wil LEV opnieuw mensen inspireren en bemoedigen. Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat er momenteel gaande is in de wereld om ons heen. LEV brengt een boodschap van hoop over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf. Tijdens het concert laat de band de nieuwe liederen aan u horen en wil ze het verhaal van 'Tussen Vrees en Veiligheid' samen met u beleven. Het zal een avond zijn zoals u van LEV gewend bent; luisteren naar nieuwe muziek, omlijst met verhalen, maar zeker ook afgewisseld met de bekende liederen, die u van harte kunt meezingen!

Het is een concert met zitplaatsen en er is een pauze. Het concert zal om ongeveer 21.45 uur afgelopen zijn.