Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 2 september 2017, aanvang 11:00 uur. Locatie: Openluchttheater Amersfoort in Amersfoort.

INFORESERVERENSERVICE

Vanaf 10 september zendt de EO een nieuw seizoen uit van ‘De Kapel’. Om het seizoen sfeervol in te luiden organiseert de EO op zaterdag 2 september ‘De Kapel Ontmoetingsdag’ in Amersfoort. De toegang is gratis, maar tijdig reserveren is gewenst.

De Kapel Ontmoetingsdag is een uniek evenement waarbij bezoekers een kijkje krijgen achter de schermen bij de tv-opnames van het programma en kunnen genieten van een zomerse, intieme samenkomst. Tussen de middag is er, onder genot van een geheel verzorgde lunch, volop ruimte voor ontmoeting met elkaar en de aanwezige sprekers. O.a. evangelist Jurjen ten Brinke, dominee Mirjam Kollenstaart en dominee Paul Visser zullen op deze dag aanwezig zijn. De tv-opnames zijn bestemd voor de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van ‘De Kapel’, dat start op 10 september aanstaande.

Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Om 11.30 uur start het officiële programma. Dit is een mooie mix van de meditaties en samenzang en uiteraard kunt u genieten van mooie muziek. Tussen de middag is er, onder het genot van een geheel verzorgde lunch, volop ruimte voor ontmoeting met elkaar en met de aanwezige sprekers. Om 15.00 uur is het programma ten einde.

TrueTickets
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2017