Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Haastrecht, Theater Concordia, vrijdag 8 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Theo En Cobi Tuiloo
Wat een geweldige voorstelling van twee toppers!! Wij hebben genoten!!
Nelleke
We hebben een mooie en afwisselende avond gehad. Mooie subtiele liedjes maar ook gelachen om de sketch die treffend was. Kortom we hebben genoten.
Jan En Joke
Mooie afwisselende avond. Wij hebben alles goed kunnen verstaan. Echt de moeite waard!
Sylvia
Geweldig genoten!!
Koos
(H)eerlijke voorstelling, waarin twijfel en zekerheid elkaar afwisselde. Prachtige rolverdeling tussen twee vakmensen ! en wat een leuke locatie Concordia in Haastrecht.
Anne
Mooie liedjes/sketches en met humor. Goede combinatie. Wat kan Elise mooi zingen, wow!
Mariet
Super goede avond met een mooie advents boodschap. Leuke sketch. Humor en ernst, een mooie afwisseling.
Ronald Heijstek
Wij hebben enorm genoten. fantastische muzikanten en Martin en Elise magnefiek
Anne
Matige voorstelling. Teksten vaak slecht te verstaan door overheersende band. Wel een vet compliment voor de vioolspeelster, fantastisch!
Margo Nekeman
Wat een leuke avond! Mooie, ontroerende en grappige songs en sketches, met stof tot nadenken over wat Kerstfeest betekent. Een positief advendsgevoel mee naar huis genomen.
Cootje
Een heerlijke avond gehad. Mooie boodschap. Zeer afwisselend en creatief. M'n compliment voor de violist.
Magda
Fantastisch!
Mieke
Wat een mooie voorstelling! Wat stralen jullie van het begin tot het einde. Verrassend dat er mensen in het zonnetje werden gezet, maar erg leuk.
Marianne
Wat heb ik wederom genoten van een mooie voorstelling. Elise en Martin, jullie zijn toppers. Ook de band was genieten, vaak heel groots, maar soms ook heel klein. Zeker ook door de viool. Prachtig. Ik denk voor mij dat deze woorden het goed typeren: ontroerend en hilarisch!

Info

Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Na de overweldigende reacties op hun tour en het kerstalbum in 2016 kon een vervolg niet uitblijven.

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen. Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen ze samen voor een heerlijke avond vol muziek, humor, ontroering, verdieping en ontspanning waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. De kerstvoorstelling Piekfijn is een herhaling van het programma van 2016 versterkt met nieuwe elementen.

Enkele reacties van bezoekers in 2016:

Wat een prachtige avond was het. Genieten van de diepere laag in de teksten en gegierd van de lach om de typetjes die werden neergezet. Een ware bundeling van talenten, met stemmen die super bij elkaar passen. Een aanrader! - Isah

Het was een geweldige avond, ik heb genoten. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat! - Esther