Reserveer nu voor Nederland Zingt Dag, Kinga Bán en LEV!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 9 december 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: E.G. Menorah in Apeldoorn.

Reacties van bezoekers (selectie): 9

Ik heb een geweldige avond gehad samen met mijn schoondochter. Ontroerend, en grappig pakkende teksten. We hebben genoten.
Herremijn Nijhuis de GRAAF

Ik vond het een mooie avond. Het was genieten Groetjes Tineke
Tineke

Het was een mooie avond!
Joanne

wat een prachtige avond hadden we! zowel muzikaal als inhoudelijk. het ene moment zit je onbedaarlijk te lachen en het andere moment branden de tranen in je ogen omdat je diep geraakt wordt. wat bijzonder knap!!! ik ben er enorm door bemoedigd en geïnspireerd, hartelijk dank!
Adrianne

Super leuke en gezellige avond gehad. Mooie mix tussen humor en geloof, tussen luchtige dingen en serieuze zaken. Grote complimenten voor Martin en Elise en de band.
Josien en Jan Christiaan

Wat was het een geweldige avond in Apeldoorn. Prachtig duo Elise en Martin. Zulke mooie en ontroerende teksten met een lach en een traan. Hele goede muzikale begeleiding. Kortom....GENIETEN!
Gerda Westerink

Fantastische avond met mooie sketches, geweldige humor en pakkende teksten rond kerst anno 2017. Genoten van mooie muziek en zang, begeleid door geweldige muzikanten. Een avond om nooit meer te vergeten, mee vanwege de verrassing die mijn man Henk voor mij gearrangeerd had met Elise. Super bedankt voor alles!
Margien Brouwer

Buitengewoon! Ontspannen, serieus, hilarisch en gevoelig! Bovenal: RESPECTVOL Goede mix van ernst en humor.
HENDRIK

Een geweldig mooi programma: humor, fijngevoelig,eigentijds inspirerend, mooie stemmen en muziek, en toch de boodschap van het evangelie gebracht.
Marjo van Leeuwen

Net als vorig jaar weer genoten van Martin, Elise en de band! Prachtige mensen, heerlijke muziek met een lach en een traan. Was weer top, dank!!
Margriet

mooie avond vol met mooie muziek en goede teksten we gingen blij en met een goed gevoel naar huis Dick en Tineke
Dick

Wij vonden het geweldig hoe goed dit is gebracht ook naar deze tijd Wij hebben genoten, zang en muziek en geluidstechniek was perfect. Echt een verassing en een aanrader. Wij geven dit beslist door aan andere mensen super. Wij zijn heel blij naar huis gereden Henk en Roelie
Henk van der Heide

Mooie avond gehad . Goede mix humor geloof . Martin en Elise goed duo. Muziek natuurlijk ook echt geweldig. Komen zeker volgende voorstelling weer genieten.
Gerard en Joke Gerrits(en)

Tear 40-dagenkalender
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018