Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Apeldoorn, E.G. Menorah, zaterdag 9 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Joanne
Het was een mooie avond!
Margriet
Net als vorig jaar weer genoten van Martin, Elise en de band! Prachtige mensen, heerlijke muziek met een lach en een traan. Was weer top, dank!!
Dick
Mooie avond vol met mooie muziek en goede teksten we gingen blij en met een goed gevoel naar huis Dick en Tineke
Herremijn Nijhuis De GRAAF
Ik heb een geweldige avond gehad samen met mijn schoondochter. Ontroerend, en grappig pakkende teksten. We hebben genoten.
Margien Brouwer
Fantastische avond met mooie sketches, geweldige humor en pakkende teksten rond kerst anno 2017. Genoten van mooie muziek en zang, begeleid door geweldige muzikanten. Een avond om nooit meer te vergeten, mee vanwege de verrassing die mijn man Henk voor mij gearrangeerd had met Elise. Super bedankt voor alles!
HENDRIK
Buitengewoon! Ontspannen, serieus, hilarisch en gevoelig! Bovenal: RESPECTVOL Goede mix van ernst en humor.
Henk Van Der Heide
Wij vonden het geweldig hoe goed dit is gebracht ook naar deze tijd Wij hebben genoten, zang en muziek en geluidstechniek was perfect. Echt een verassing en een aanrader. Wij geven dit beslist door aan andere mensen super. Wij zijn heel blij naar huis gereden Henk en Roelie
Gerard En Joke Gerrits(en)
Mooie avond gehad . Goede mix humor geloof . Martin en Elise goed duo. Muziek natuurlijk ook echt geweldig. Komen zeker volgende voorstelling weer genieten.
Gerda Westerink
Wat was het een geweldige avond in Apeldoorn. Prachtig duo Elise en Martin. Zulke mooie en ontroerende teksten met een lach en een traan. Hele goede muzikale begeleiding. Kortom....GENIETEN!
Marjo Van Leeuwen
Een geweldig mooi programma: humor, fijngevoelig,eigentijds inspirerend, mooie stemmen en muziek, en toch de boodschap van het evangelie gebracht.
Josien En Jan Christiaan
Super leuke en gezellige avond gehad. Mooie mix tussen humor en geloof, tussen luchtige dingen en serieuze zaken. Grote complimenten voor Martin en Elise en de band.
Adrianne
Wat een prachtige avond hadden we! zowel muzikaal als inhoudelijk. het ene moment zit je onbedaarlijk te lachen en het andere moment branden de tranen in je ogen omdat je diep geraakt wordt. wat bijzonder knap!!! ik ben er enorm door bemoedigd en geïnspireerd, hartelijk dank!
Tineke
Ik vond het een mooie avond. Het was genieten Groetjes Tineke

Info

Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Na de overweldigende reacties op hun tour en het kerstalbum in 2016 kon een vervolg niet uitblijven.

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen. Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen ze samen voor een heerlijke avond vol muziek, humor, ontroering, verdieping en ontspanning waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. De kerstvoorstelling Piekfijn is een herhaling van het programma van 2016 versterkt met nieuwe elementen.

Enkele reacties van bezoekers in 2016:

Wat een prachtige avond was het. Genieten van de diepere laag in de teksten en gegierd van de lach om de typetjes die werden neergezet. Een ware bundeling van talenten, met stemmen die super bij elkaar passen. Een aanrader! - Isah

Het was een geweldige avond, ik heb genoten. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat! - Esther