Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Drachten, Schouwburg de Lawei, woensdag 13 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Hetty
Erg leuke voorstelling leuke liedjes en grappige typetjes.
Margreet
Een geweldige mooie voorstelling. Heel afwisselend. Humor en ontroering wisselden elkaar af. Een aanrader om heen te gaan!!
Wietske
Een prachtige avond. Erg genoten!!!
Janny
Erg leuke voorstelling met leuke sketches en prachtige liedjes.
Henny
Geweldige avond gehad erg veel afwisseling van een stevig rock nr tot lieve luisterliedjes ,en dan die grappige typetjes ,
Lia De Heij
Ernst en luim lagen dicht bij elkaar! Ik heb bewondering voor de vrijmoedigheid van Martin en Elisa! Een avond om met plezier aan terug te denken!
Tanja
Erg genoten met mijn dochters! Veel afwisseling, goede muziek, mooie teksten, prachtig gezongen en een duidelijke verhaallijn! Echt een aanrader!

Info

Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Na de overweldigende reacties op hun tour en het kerstalbum in 2016 kon een vervolg niet uitblijven.

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen. Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen ze samen voor een heerlijke avond vol muziek, humor, ontroering, verdieping en ontspanning waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. De kerstvoorstelling Piekfijn is een herhaling van het programma van 2016 versterkt met nieuwe elementen.

Enkele reacties van bezoekers in 2016:

Wat een prachtige avond was het. Genieten van de diepere laag in de teksten en gegierd van de lach om de typetjes die werden neergezet. Een ware bundeling van talenten, met stemmen die super bij elkaar passen. Een aanrader! - Isah

Het was een geweldige avond, ik heb genoten. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat! - Esther

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl