Reserveer nu voor There is more, Martin Brand en Seraph!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op donderdag 14 december 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: Icoontheater in Amersfoort.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.3

Lieve Elise en Martin. Wat heb ik genoten van jullie geweldige optreden. Gods Liefde was zo duidelijk aanwezig, voelde mij heel erg gezegend. Ik kijk er nu al naar uit naar volgend jaar. Dank jullie wel en Gods Rijke Zegen toegebeden. Liefs, Francien
Fransina

Verstaanbaarheid Martin Elisamatig verder ronduit prachtig met name het muzikale deel top !
Anna

Grandioze avond. Zo mooi het kerstverhaal vertolkt op zeer originele wijze. Prachtige liederen, zo mooi gezongen door beiden. Echt schitterende avond gehad.
Frouke

Zeer professioneel, goeie band. Geen op of aanmerkingen. Mooie theatervoorstelling!
Hanneke

Echt genoten!! Een gezellige, mooie avond gehad met mijn schoonzusje. Wat een Heerlijke voorstelling. Grappig, gezellig en met diepgang. Elise en Martin waren echt top!!
Edith

Het was een mooie avond, leuk de variatie, de kwinkslagen en tof hoe het ware verhaal van kerst zo toch weer een nieuw gezicht kreeg.
Gea

Heel bijzondere avond gehad! Onze zoon had mij verrast door te reageren op de Oproep van Elise en Martin "Wie wil jij in het zonnetje zetten?" Het was een grote verrassing ineens mijn naam te horen en zulke mooie woorden. Voorstelling prachtig, goede band ook. Echt een aanrader!
Gea Bijl

geweldige avond gehad, met een heerlijke knipoog naar alle glamour en glitter rondom kerst, prachtige manier om het evangelie te brengen.
Willy

Een erg mooie avond. De verwachtingen zijn (meer dan) overtroffen. #ikwensjemoed
Esther en Janine

Prachtige avond. Prachtige zang en teksten. Mooi om te zien hoe Martin en Elize Gods woord door geven. Gods liefde was zichtbaar en voelbaar. Stof tot nadenken.
Marja

Hele gezellige avond gehad! Wat kunnen die twee zingen! De combinatie van humor en serieus vond ik heel goed... Band was ook fantastisch... Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Petra Jansen

Martin en Elize en band. In een woord geweldig. Mooie afwisseling van muziek en theater. Mooie teksten met schitterende vertolkte muziek. Wat passen jullie stemmen mooi bij elkaar. Volgende keer ben ik er samen met mijn dochter Marlijne weer bij.
Willem

Wat een heerlijke avond zo verwent met muziek zang en theater nog aan het nagenieten
Ina

Ik ben met mijn zus geweest. En in 1 woord gezegd: bijzonder... Wanneer mag ik weer komen...?
Thea

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018