Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Amersfoort, Icoontheater, donderdag 14 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Marja
Prachtige avond. Prachtige zang en teksten. Mooi om te zien hoe Martin en Elize Gods woord door geven. Gods liefde was zichtbaar en voelbaar. Stof tot nadenken.
Gea
Het was een mooie avond, leuk de variatie, de kwinkslagen en tof hoe het ware verhaal van kerst zo toch weer een nieuw gezicht kreeg.
Petra Jansen
Hele gezellige avond gehad! Wat kunnen die twee zingen! De combinatie van humor en serieus vond ik heel goed... Band was ook fantastisch... Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Edith
Echt genoten!! Een gezellige, mooie avond gehad met mijn schoonzusje. Wat een Heerlijke voorstelling. Grappig, gezellig en met diepgang. Elise en Martin waren echt top!!
Anna
Verstaanbaarheid Martin Elisamatig verder ronduit prachtig met name het muzikale deel top !
Frouke
Grandioze avond. Zo mooi het kerstverhaal vertolkt op zeer originele wijze. Prachtige liederen, zo mooi gezongen door beiden. Echt schitterende avond gehad.
Fransina
Lieve Elise en Martin. Wat heb ik genoten van jullie geweldige optreden. Gods Liefde was zo duidelijk aanwezig, voelde mij heel erg gezegend. Ik kijk er nu al naar uit naar volgend jaar. Dank jullie wel en Gods Rijke Zegen toegebeden. Liefs, Francien
Willem
Martin en Elize en band. In een woord geweldig. Mooie afwisseling van muziek en theater. Mooie teksten met schitterende vertolkte muziek. Wat passen jullie stemmen mooi bij elkaar. Volgende keer ben ik er samen met mijn dochter Marlijne weer bij.
Thea
Ik ben met mijn zus geweest. En in 1 woord gezegd: bijzonder... Wanneer mag ik weer komen...?
Esther En Janine
Een erg mooie avond. De verwachtingen zijn (meer dan) overtroffen. #ikwensjemoed
Hanneke
Zeer professioneel, goeie band. Geen op of aanmerkingen. Mooie theatervoorstelling!
Ina
Wat een heerlijke avond zo verwent met muziek zang en theater nog aan het nagenieten
Gea Bijl
Heel bijzondere avond gehad! Onze zoon had mij verrast door te reageren op de Oproep van Elise en Martin "Wie wil jij in het zonnetje zetten?" Het was een grote verrassing ineens mijn naam te horen en zulke mooie woorden. Voorstelling prachtig, goede band ook. Echt een aanrader!
Willy
Geweldige avond gehad, met een heerlijke knipoog naar alle glamour en glitter rondom kerst, prachtige manier om het evangelie te brengen.

Info

Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Na de overweldigende reacties op hun tour en het kerstalbum in 2016 kon een vervolg niet uitblijven.

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen. Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen ze samen voor een heerlijke avond vol muziek, humor, ontroering, verdieping en ontspanning waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. De kerstvoorstelling Piekfijn is een herhaling van het programma van 2016 versterkt met nieuwe elementen.

Enkele reacties van bezoekers in 2016:

Wat een prachtige avond was het. Genieten van de diepere laag in de teksten en gegierd van de lach om de typetjes die werden neergezet. Een ware bundeling van talenten, met stemmen die super bij elkaar passen. Een aanrader! - Isah

Het was een geweldige avond, ik heb genoten. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat! - Esther

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl