Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Zwolle, Theater Odeon, vrijdag 15 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jan En Daphne
Erg mooie avond. Gezellig, rakend, humorvol.
Gerard En Jinny
Wij hebben enorm genoten! Wat een prachtige avond in het teken van het Licht van Kerst! Heel fijn dat mijn zoon in het zonnetje werd gezet! En Nijboer lied van Elisa Mannah over Kerst in de hemel hadden we beiden de mooie herinneringen aan mijn moeder, Gerards oma!! Dankjewel voor de gezegende avond!!!
Benjamin
Heerlijk om te genieten van talentvolle mensen. Muzikaliteit en theaterkwaliteiten waren aanwezig. Mooie boodschap in de liederen. Ik heb genoten.
Peter
Een prachtig programma afwisselend aanrader.
Mirjam
Wij hadden tickets gewonnen en hebben een echt avondje uit gehad... het was genieten met een grote G...genoten van alle mooie humoristische momenten.. sommige dingen zo herkenbaar...en soms zo geraakt...een enorm afwisselend programma.. en tussen alle bedrijven door voelde en hoorde je waar kerst om draait... het was alweer een jaar geleden dat wij een avondje uit waren en het was zeer geslaagd... Dankjewel voor deze bijzondere avond...
Kiny Jut
Het was geweldig.De passie van het samenspel straalt er van af.Het is altijd weer genieten met dit taem.De twee vriendinnen vonden het ook geweldig.Soms even slikken dan komen de emoties.Dat is ook gezond.Allemaal bedankt.

Info

Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Na de overweldigende reacties op hun tour en het kerstalbum in 2016 kon een vervolg niet uitblijven.

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen. Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen ze samen voor een heerlijke avond vol muziek, humor, ontroering, verdieping en ontspanning waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. De kerstvoorstelling Piekfijn is een herhaling van het programma van 2016 versterkt met nieuwe elementen.

Enkele reacties van bezoekers in 2016:

Wat een prachtige avond was het. Genieten van de diepere laag in de teksten en gegierd van de lach om de typetjes die werden neergezet. Een ware bundeling van talenten, met stemmen die super bij elkaar passen. Een aanrader! - Isah

Het was een geweldige avond, ik heb genoten. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat! - Esther