Reserveer nu voor There is more, Martin Brand en Seraph!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op vrijdag 15 december 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: Theater Odeon in Zwolle.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.7

Wij hadden tickets gewonnen en hebben een echt avondje uit gehad... het was genieten met een grote G...genoten van alle mooie humoristische momenten.. sommige dingen zo herkenbaar...en soms zo geraakt...een enorm afwisselend programma.. en tussen alle bedrijven door voelde en hoorde je waar kerst om draait... het was alweer een jaar geleden dat wij een avondje uit waren en het was zeer geslaagd... Dankjewel voor deze bijzondere avond...
Mirjam

Een prachtig programma afwisselend aanrader.
Peter

Het was geweldig.De passie van het samenspel straalt er van af.Het is altijd weer genieten met dit taem.De twee vriendinnen vonden het ook geweldig.Soms even slikken dan komen de emoties.Dat is ook gezond.Allemaal bedankt.
kiny jut

Heerlijk om te genieten van talentvolle mensen. Muzikaliteit en theaterkwaliteiten waren aanwezig. Mooie boodschap in de liederen. Ik heb genoten.
Benjamin

Wij hebben enorm genoten! Wat een prachtige avond in het teken van het Licht van Kerst! Heel fijn dat mijn zoon in het zonnetje werd gezet! En Nijboer lied van Elisa Mannah over Kerst in de hemel hadden we beiden de mooie herinneringen aan mijn moeder, Gerards oma!! Dankjewel voor de gezegende avond!!!
Gerard en Jinny

Erg mooie avond. Gezellig, rakend, humorvol.
Jan en Daphne

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018