Reserveer nu voor There is more, Martin Brand en Seraph!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op dinsdag 19 december 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: Theater aan de Slinger in Houten.

Reacties van bezoekers (selectie): 8.7

Vorig jaar samen met mn man geweest (in Kampen), nu mn vriendin (uit Houten) meegenomen. Weer ontzettend genoten. Wat een ontzettend mooie stemmen en met de band erbij is het compleet. Een voorstelling met een lach en een traan. Gelukkig heb ik de cd, zodat ik nog kan nagenieten!
Gerda

Ontzettend genoten! Prachtige zang, maar ook echte acteurs! Ene moment lig je dubbel van het lachen, het volgende moment is heel serieus een intens. Het enige minpuntje: te kort ???? had nog wel uren willen kijken en luisteren... volgens jaar weer?
Jolanda

Wat een geweldige avond in een intieme setting! Vorig jaar ben ik samen met mijn vrouw naar deze voorstelling geweest. Dit jaar leek het mij leuk om samen met mijn moeder te gaan. En wat een fantastische avond hebben we samen beleefd zeg! Met wat subtiele toevoegingen (wat een mooi idee van de kado's! ;) maakte het deze avond eigenlijk helemaal compleet en vond ik het zelfs beter dan vorig jaar! Onder begeleiding van een goed op elkaar afgestemde band (inclusief enthousiaste pianist!) maakt dit echt een avondje uit! We hebben genoten, bedankt!
Bart

De "Amsterdamse scene" vonden we minder geslaagd. Had voor ons niet gehoeven. Verder een geslaagde avond. Professioneel! Ook de band was prima.
paul

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018