Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Houten, Theater aan de Slinger, dinsdag 19 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Paul
De "Amsterdamse scene" vonden we minder geslaagd. Had voor ons niet gehoeven. Verder een geslaagde avond. Professioneel! Ook de band was prima.
Bart
Wat een geweldige avond in een intieme setting! Vorig jaar ben ik samen met mijn vrouw naar deze voorstelling geweest. Dit jaar leek het mij leuk om samen met mijn moeder te gaan. En wat een fantastische avond hebben we samen beleefd zeg! Met wat subtiele toevoegingen (wat een mooi idee van de kado's! ;) maakte het deze avond eigenlijk helemaal compleet en vond ik het zelfs beter dan vorig jaar! Onder begeleiding van een goed op elkaar afgestemde band (inclusief enthousiaste pianist!) maakt dit echt een avondje uit! We hebben genoten, bedankt!
Gerda
Vorig jaar samen met mn man geweest (in Kampen), nu mn vriendin (uit Houten) meegenomen. Weer ontzettend genoten. Wat een ontzettend mooie stemmen en met de band erbij is het compleet. Een voorstelling met een lach en een traan. Gelukkig heb ik de cd, zodat ik nog kan nagenieten!
Jolanda
Ontzettend genoten! Prachtige zang, maar ook echte acteurs! Ene moment lig je dubbel van het lachen, het volgende moment is heel serieus een intens. Het enige minpuntje: te kort ???? had nog wel uren willen kijken en luisteren... volgens jaar weer?

Info

Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Na de overweldigende reacties op hun tour en het kerstalbum in 2016 kon een vervolg niet uitblijven.

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen. Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen ze samen voor een heerlijke avond vol muziek, humor, ontroering, verdieping en ontspanning waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. De kerstvoorstelling Piekfijn is een herhaling van het programma van 2016 versterkt met nieuwe elementen.

Enkele reacties van bezoekers in 2016:

Wat een prachtige avond was het. Genieten van de diepere laag in de teksten en gegierd van de lach om de typetjes die werden neergezet. Een ware bundeling van talenten, met stemmen die super bij elkaar passen. Een aanrader! - Isah

Het was een geweldige avond, ik heb genoten. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat! - Esther

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl