Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Dordrecht, Bonfire, donderdag 21 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Carien
Echt een supermooie avond gehad, vond het enthousiasmerend en inspirerend!
Willem
Geweldige avond gehad met twee geweldige mensen met super musici. De Heer zij geprezen.
Doortje
Een fantastische avond vol creativiteit, humor en eerbied. Echt een aanrader!
Elly En Cees
Hele fijne avond gehad, hoop het zeker nog eens mee te maken!
Coby
Gezellig,prima geluid en een leuke ontvangst,volgend jaar DV weer!
Cindy
Mooi, ontroerend, afwisselend, verrassend en creatief! We hebben genoten van deze avond.
Hilde De Jong
Super genoten! Alles was aanwezig, de kerst boodschap, mooie liedjes, het samenspel met de mensen in de zaal. en niet te vergeten...humor. we hebben vreselijk gelachen. Doen we zeker weer!
Jacoline
Wat een super avond, jammer...er hadden nog veel meer mensen van kunnen genieten, gezien de lege plaatsen. Alles was top! Hopelijk volgende kerst weer zo iets dergelijks!

Info

Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Na de overweldigende reacties op hun tour en het kerstalbum in 2016 kon een vervolg niet uitblijven.

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen. Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen ze samen voor een heerlijke avond vol muziek, humor, ontroering, verdieping en ontspanning waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. De kerstvoorstelling Piekfijn is een herhaling van het programma van 2016 versterkt met nieuwe elementen.

Enkele reacties van bezoekers in 2016:

Wat een prachtige avond was het. Genieten van de diepere laag in de teksten en gegierd van de lach om de typetjes die werden neergezet. Een ware bundeling van talenten, met stemmen die super bij elkaar passen. Een aanrader! - Isah

Het was een geweldige avond, ik heb genoten. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat! - Esther