Eva on tour

Apeldoorn, Gebouw 055, donderdag 12 oktober 2017, 17:00 - 19:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Eva voor nieuwe data.

Info

Eva komt naar jou toe met een nieuw evenement: Eva on tour! Onder het motto friends, faith & food heten we je van harte welkom op vier superleuke locaties waar je lekker kunt eten, winkelen maar ook luisteren naar inspirerende sprekers en toffe muziek! Een heerlijk avondje uit waar we ook met elkaar willen nadenken over verschil maken naar aanleiding van het thema "Moed".

Hoofdredacteur Minella: “Eva wil vrouwen ontmoeten om samen na te denken over verschil maken. Niet ver weg, maar juist heel dichtbij, in het leven van vandaag. Het is namelijk leuk om iets voor de ander te betekenen, zeker als je erachter komt dat je geen wezenlijk andere keuzes hoeft te maken. We organiseren Eva on tour op vier verschillende plekken in het land, waar we dicht bij lokale initiatieven willen staan.”

Thema:
“Eva on tour gaat over moed. Moed om anders te zijn. Moed om voor de ander op te komen. Moed om je mening te uiten. Moed om naar het oncomfortabele te kijken. Pas als we dat doen, zien we namelijk de onaangename dingen in de wereld. Juist in die momenten ontstaat er vaak wat moois. Ook Jezus handelde vooral op die momenten en dat zorgde voor verwondering. Diezelfde verwondering hopen we ook met Eva on tour krijgen.”

Programma:

  • 16.30 uur: Deuren open: onder het genot van een hapje en drankje kun je alvast je hart ophalen bij meerdere fair trade shops
  • 17.00 uur: Hoofdredacteur Minella opent de avond, die zal bestaan uit een walking dinner - lekker en eerlijk eten!- en tussen de verschillende gangen door worden programmaonderdelen gepland.
  • We gaan luisteren naar mooie teksten en muziek van Matthijn Buwalda, die ingaan op het leven met elkaar en met God. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers met boeiende verhalen over verschil maken in het leven van alledag. Zoals Willemijn de Jong, die het gaat hebben over gender based violence: grensoverschrijdend gedrag richting vrouwen.
  • En natuurlijk is er genoeg tijd om met je vriendin(en) bij te kletsen en andere Eva-vrouwen te ontmoeten. Eva on tour is rond 22.00 uur afgelopen.