Reyer en Beauty for Ashes: Connected

Drachten, De Bethel, vrijdag 6 oktober 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Reyer & Beauty for Ashes voor nieuwe data.

Info

Let op: Doordat de band Beauty for Ashes onverwachts niet naar Nederland kan komen, wordt dit concert verplaatst naar een nader te bepalen datum. De nieuwe concertdata worden bekend gemaakt via onze nieuwsbrief.
De entree tot dit concert is gratis, vooraf reserveren is verplicht.

Connecten met God én je naaste… Ook als die naaste uit Rwanda komt! Reyer en de Afrikaanse band Beauty For Ashes brengen jou, in samenwerking met Red een Kind, een avond vol aanbidding. Kom en laat je inspireren door hun krachtige verhaal!

Met eigen ogen zag Reyer in Rwanda de uitwerking van verbinding met God, met familieleden, met dorpsgenoten én met sponsors uit Nederland. De kracht van die verbinding is het thema van het aanbiddingsconcert Connected. Naast bekende aanbiddingsliederen speelt Reyer ook een aantal eigen nummers, waaronder het nieuwe lied dat hij speciaal voor deze concerttour schreef.

Muziek verbindt, wereldwijd! Dat laat de Rwandese band Beauty For Ashes jou ervaren. Zij coveren liederen van bekende bands als Hillsong, maar dan gegoten in een swingend, Afrikaans jasje. Ook zingen zij hun eigen hit ‘Yesu Ni Sawa’ gebaseerd op hun inspirerende verhaal.