Beleef Kerst met LEV

Woerden, Kruiskerk, zaterdag 16 december 2017, 19:30 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Gerda
Mooie nieuwe liederen met prachtige teksten. Ik heb genoten, ook van jullie uitstraling en de fijne sfeer. Gaaf concert.
Mirjam
Prachtige sfeervolle avond. Heerlijk gezongen, geluisterd, genoten. LEV weet de klassieke nummers op geheel prachtige eigen wijze te vertolken en ook nieuwe nummers toe te voegen. Het hield niet op bij kerst. We gingen van kerst naar Pasen naar Eens! Ook nog Getrakteerd op allerlei lekkers in de pauze.
Hettie
Dat was zingen, niet alleen met je stem, maar ook met je hart! De locatie gaf alleen het geluid niet mooi weer
Marco
Mooi concert goed sfeer. Echt LEV
Claudia
Ik vond het een geslaagd concert van Lev ik heb er erg van genoten de liederen waren ook mooi. een kerst cd is zeer welkom.
Florence
Een super super tof concert, het is een hele beleving met mooie lichteffecten, alles erop en eraan. Zo leuk dat er gluhwein e.d. was in de pauze, LEV is echt geweldig!
Wica
Wat een fijne avond heel heel erg van genoten en wat een mooie liederen maken jullie. Echt liederen die je ook aan spreken. En een kerst cd is zeer welkom.en tot volgende concert.als het een beetje in de buurt is bij ons
Jet
Bijzonder mooie avond. We(vriendin en ik) hebben erg genoten van jullie muziek en zeker ook jullie eigen nummers. En de nieuwe nummers die gezongen zijn. Wat een mooie teksten hebben jullie! En idd zou een kerst cd gaaf zijn. Dank jullie wel voor wie jullie zijn. We volgen jullie al een aantal concerten!! Zo de moeite waard.
Dick Groenevelt
Prachtig concert ter ere van Koning Jezus ! En ontzettend leuk dat alle bandleden in de pauze lekkere hapjes en drankjes uitdeelden onder de bezoekers ....tof
Jolanda Weeda
Genoten van prachtige muziek, zang en hele mooie intense teksten. Hier en daar een traantje weggepinkt. Dank voor het diepe besef van Kerst, van Jezus die voor ons geboren en gestorven is!!! Super leuk ook het laagdrempelige karakter door het rondbrengen van de hapjes in de pauze. En super die vuurkorven! (jammer van de regen) Jolanda Weeda
Simone
Erg sfeervol concert, mooie combinatie van liederen en vooral heel mooie verlichting! Wat ik minder vond was het wat schelle geluid, maar dat lag misschien ook aan de locatie.

Info

Kom dit jaar naar een van de twee unieke kerstconcerten van LEV! Een mooi verhaal, inspiratie met nieuwe en bekende kerstmuziek in de stijl die je van de band kent. Geniet van de gezellige sfeer, vuurkorven, een hapje en een drankje...

Met kerst denken we terug aan de geboorte van Jezus. Zijn komst bracht licht in de duisternis en Zijn leven zet onze levens in een nieuw perspectief. We zullen samen zingen van deze hoop die onze levens kleurt; een thema dat in veel van de liederen van LEV centraal staat.

Tijdens de concerten kun je luisteren naar nieuwe (kerst)liederen, maar we zullen natuurlijk ook bekende kerstklassiekers met elkaar zingen. LEV wordt voor deze avonden uitgebreid met extra zangers en zangeressen en met een cellist, die de liederen nog meer kleur zullen geven. Daarnaast zal er ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van lekkere (warme) hapjes en drankjes. Nodig je vrienden of bekenden uit om samen een van deze bijzondere muzikale kerstavonden te beleven!

Na het succes van vorig jaar keert LEV deze kerst terug naar de Flambou in Surhuisterveen. Daarnaast geven we dit jaar een tweede concert in de Kruiskerk in Woerden.

Het is een concert met zitplaatsen en er is een pauze. Het concert zal om ongeveer 21.45 uur afgelopen zijn.