Beleef Kerst met LEV

Surhuisterveen, De Flambou, zaterdag 23 december 2017, 19:30 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jacob
Prachtig concert. Gods liefde en warmte, je voelde het gewoon. Mooie liederen. De samenzang uit 800 kelen: indrukwekkend. Het was een avond tot eer van God.
Jisk
Het was een prachtige sfeervolle avond met mooie liederen afgewisseld met samenzang heb er van genoten!
Siep
Geweldige avond gehad met Lev!
Jeanet
Was een prachtige avond. Heb super genoten van deze band. Echt de moeite waard en vooral voor herhaling vatbaar. Wat een mooie nummers hebben zij gezongen. Geweldig!!
Christa
Het was heel mooi, prachtige liederen
Anneke
Lekker gezongen met traditionele kerstliedje, nieuwe LEC-kerstliedjes en andere christelijke (LEV)liedjes
Kees
Mooi concert, waarin de Ware betekenis van Kerst duidelijk naar voren kwam
Arnold
Mooie nieuwe nummers, erg mooi concert. Mijn kinderen hebben er ook erg van genoten. (Leeftijd 13 en 15 jaar) Leon 13 kreeg zelfs een cd van een andere concert bezoeker die het mooi vond hoe hij in de muziek op ging.
Ilse
Een prachtig concert, enorm van genoten! Hele mooie nummers, traditionele kerstliedjes in een nieuw jasje, moderne kerstliedjes en eigen liederen van LEV! Mooie afwisseling en enorm warme en gezellige sfeer!
Sietske
Mooie liederen en bemoediging
Lolke Kooistra
Geweldige avond gehad met lev en kracht gekregen om te strijden tegen Gods tegenstander amen
Yvonne
Voor de eerste keer een concert van Lev meegemaakt. Het was fantastisch! Wat fijn om ze met elkaar Kerst te mogen vieren
Chantal
Echt weer een geweldig concert. Nu al zin aan het volgende..
Marco
Het was erg mooi vooral de ingetogen nummers in het eerste deel

Info

Kom dit jaar naar een van de twee unieke kerstconcerten van LEV! Een mooi verhaal, inspiratie met nieuwe en bekende kerstmuziek in de stijl die je van de band kent. Geniet van de gezellige sfeer, vuurkorven, een hapje en een drankje...

Met kerst denken we terug aan de geboorte van Jezus. Zijn komst bracht licht in de duisternis en Zijn leven zet onze levens in een nieuw perspectief. We zullen samen zingen van deze hoop die onze levens kleurt; een thema dat in veel van de liederen van LEV centraal staat.

Tijdens de concerten kun je luisteren naar nieuwe (kerst)liederen, maar we zullen natuurlijk ook bekende kerstklassiekers met elkaar zingen. LEV wordt voor deze avonden uitgebreid met extra zangers en zangeressen en met een cellist, die de liederen nog meer kleur zullen geven. Daarnaast zal er ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van lekkere (warme) hapjes en drankjes. Nodig je vrienden of bekenden uit om samen een van deze bijzondere muzikale kerstavonden te beleven!

Na het succes van vorig jaar keert LEV deze kerst terug naar de Flambou in Surhuisterveen. Daarnaast geven we dit jaar een tweede concert in de Kruiskerk in Woerden.

Het is een concert met zitplaatsen en er is een pauze. Het concert zal om ongeveer 21.45 uur afgelopen zijn.