Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 13 januari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Grote Kerk in Gorinchem.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.1

Geweldig concert, mooie teksten, goede zang van Christian en Erica zingt helemaal geweldig!
Peter

Het was een ontzettend mooie avond! Heel gaaf om zo’n muzikale reis mee te maken.. ik kenden bijna alle liedjes van de cd, dus heb heerlijk meegezongem! Complimenten!
Arda

geweldige gezegende avond genoten van deze reis.. ook hoe de avond in elkaar gezet was.top
roos

Goed, en verrassend. een mooie reis van Egypte naar Kanaän, zeker niet alleen z'n nieuwe album promoten maar ook echt een boodschap brengen. zeer positief
Gert

Mooi gevarieerd! Engels, Nederlands en in Hebreeuws! Een aanrader.
Ted

Het was een hele mooie waardige avond. Echt de moeite waard.
Nathalie

Het was geweldig, wat hebben wij genoten.Onze zoon speelde ook in de band als gitarist. Prachtige intro.
Anneke

Prachtig! Heel mooi! Ook onze zoon van 14 heeft GENOTEN! Mooie teksten. We konden de liedjes nog niet. Maar nu wel. Nu we cd hebben. Voor nu en nog eens!
Christie

Geweldig, mooie intro, sprekende teksten, het was een mooie reis, super genoten
Thea

Heel mooi dat de Bijbel, Gods woord, er zo bij betrokkene wordt! Dat heeft zeker een meerwaarde voor de avond. Genoten van de prachtige muziek en de rake teksten.
Marja

Het was geweldig! Hoe ze begonnen, ze trokken gelijk alle aandacht, op een prachtige manier. De reis van Egypte naar Kanaän was ook heel indrukwekkend, het zette je aan het denken. Bedankt!
Nienke

Wij zijn geweest met ons zoontje (8) en vonden het erg mooi. Voor herhaling vatbaar! Nog wat puntjes die eventueel voor een volgende keer meegenomen kunnen worden. Jammer dat het orgel niet speelde aan het begin van het concert, het was steeds dezelfde muziek en verder veel rumoer van iedereen. Verder vonden wij degene die presenteerde wat onofficieel en vaak wat joviaal, soms was niet duidelijk wie wat moest gaan zeggen en wanneer. De liederen waren erg mooi, al vroegen wij ons af wat het lied over de Emmaüsgangers precies te maken had met het geheel. Verder zou het ook mooi geweest zijn om nog wat meer beeldmateriaal te laten zien, het was alleen aan het begin over die reis van het volk naar Kanaän. Wij hebben van de liederen zeer genoten, het was ook Christian die het zo mooi bracht, ook wat hij zei. Heel erg mooi. Een aanrader!
fam

Was hele mooie avond! Duidelijke boodschap, Bemoedigend! Ga zo door Christian!
Christa

Wij hebben genoten! Wat een mooie avond. Liedjes met inhoud, radicaal over Jezus! Onze levensreis hier op aarde door de woestijn, en over ons einddoel: bij Hem zijn voor eeuwig. Mooie muziek, mooie woorden tussen de liedjes door Christian. Persoonlijke aanrakingen van Jezus. Een kerk vol jongelui, en meerdere preken in één avond! Zeer rijk!
Cecilia

Wat een super mooi concert! Erg van genoten.
Renske

Geweldig concert, we hebben er heel erg van genoten! Mooie teksten en muziek, fijne inleiding met gebed.
Elly

Heel bijzonder concert! De Bijbel woorden van God gevoelig gezongen vanuit hun hart. Wat een 'reis'! Vóór Jezus leven en mét Jezus leven, elke dag, in alle bescheidenheid, ups en downs. Goed verhaal. Mooi, de Verteller! Respect voor Israël, onze 'broer'.
Hans

Prachtig concert en God kreeg alle eer ,mooie zang van Christian en zangeres en mooie begeleiding ,jammer dat de joodse liederen niet op CD staan ,waren ook erg mooi .
Ria

Tja, wat valt er toe te voegen..... Genoten van deze avond, met afwisseling. Voor mij was het een goede vervanger van m'n wekelijkse kerkdienst! En die stemmen van zowel Christian als Erika.... Talenten!
Cora

GEWELDIG! Voor het eerst met mn 2 kids geweest (6 en 8 jaar!) die helemaal fan zijn van Christian en bijna alle nummers van de nieuwe cd al kennen!
Lieneke de Bruin

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018