Reserveer nu voor Nederland Zingt Dag, Kinga Bán en LEV!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 13 januari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Grote Kerk in Gorinchem.

Reacties van bezoekers (selectie): 9

GEWELDIG! Voor het eerst met mn 2 kids geweest (6 en 8 jaar!) die helemaal fan zijn van Christian en bijna alle nummers van de nieuwe cd al kennen!
Lieneke de Bruin

Een mooie avond, met goede zang en een mooie boodschap!
Wendy

Prachtig concert en God kreeg alle eer ,mooie zang van Christian en zangeres en mooie begeleiding ,jammer dat de joodse liederen niet op CD staan ,waren ook erg mooi .
Ria

Goed, en verrassend. een mooie reis van Egypte naar Kanaän, zeker niet alleen z'n nieuwe album promoten maar ook echt een boodschap brengen. zeer positief
Gert

Het was geweldig, wat hebben wij genoten.Onze zoon speelde ook in de band als gitarist. Prachtige intro.
Anneke

Heel mooi dat de Bijbel, Gods woord, er zo bij betrokkene wordt! Dat heeft zeker een meerwaarde voor de avond. Genoten van de prachtige muziek en de rake teksten.
Marja

geweldige gezegende avond genoten van deze reis.. ook hoe de avond in elkaar gezet was.top
roos

Wij hebben genoten! Wat een mooie avond. Liedjes met inhoud, radicaal over Jezus! Onze levensreis hier op aarde door de woestijn, en over ons einddoel: bij Hem zijn voor eeuwig. Mooie muziek, mooie woorden tussen de liedjes door Christian. Persoonlijke aanrakingen van Jezus. Een kerk vol jongelui, en meerdere preken in één avond! Zeer rijk!
Cecilia

Geweldig concert, mooie teksten, goede zang van Christian en Erica zingt helemaal geweldig!
Peter

Geweldig concert, we hebben er heel erg van genoten! Mooie teksten en muziek, fijne inleiding met gebed.
Elly

Het was leuk het duurde wel lang maar dat was niet erg,kan bijna alle Lietjes mee zingen en ik ben 7 jaar de volgende keer ga ik weer mee als het mag.
Piet

Was hele mooie avond! Duidelijke boodschap, Bemoedigend! Ga zo door Christian!
Christa

Mooi gevarieerd! Engels, Nederlands en in Hebreeuws! Een aanrader.
Ted

Was een hele mooie avond.We hebben genoten.
Lenie

Mooi intro, indringende beelden, goede muziek. Bijbel en gebed neemt centrale plek in. Had niet persé iemand anders hoeven doen. Christian hoor ik in deze ook graag. Krachtige presentatie, krachtige cd.
Gerda

Tja, wat valt er toe te voegen..... Genoten van deze avond, met afwisseling. Voor mij was het een goede vervanger van m'n wekelijkse kerkdienst! En die stemmen van zowel Christian als Erika.... Talenten!
Cora

Het was een ontzettend mooie avond! Heel gaaf om zo’n muzikale reis mee te maken.. ik kenden bijna alle liedjes van de cd, dus heb heerlijk meegezongem! Complimenten!
Arda

Geweldig, mooie intro, sprekende teksten, het was een mooie reis, super genoten
Thea

Wij zijn geweest met ons zoontje (8) en vonden het erg mooi. Voor herhaling vatbaar! Nog wat puntjes die eventueel voor een volgende keer meegenomen kunnen worden. Jammer dat het orgel niet speelde aan het begin van het concert, het was steeds dezelfde muziek en verder veel rumoer van iedereen. Verder vonden wij degene die presenteerde wat onofficieel en vaak wat joviaal, soms was niet duidelijk wie wat moest gaan zeggen en wanneer. De liederen waren erg mooi, al vroegen wij ons af wat het lied over de Emmaüsgangers precies te maken had met het geheel. Verder zou het ook mooi geweest zijn om nog wat meer beeldmateriaal te laten zien, het was alleen aan het begin over die reis van het volk naar Kanaän. Wij hebben van de liederen zeer genoten, het was ook Christian die het zo mooi bracht, ook wat hij zei. Heel erg mooi. Een aanrader!
fam

Wat een super mooi concert! Erg van genoten.
Renske

Tear 40-dagenkalender
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018