Christian Verwoerd: 'Tussen Egypte en Kanaän' (presentatieconcerten)

Gorinchem, Grote Kerk, zaterdag 13 januari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Christian Verwoerd voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Nathalie
Het was een hele mooie waardige avond. Echt de moeite waard.
Arda
Het was een ontzettend mooie avond! Heel gaaf om zo’n muzikale reis mee te maken.. ik kenden bijna alle liedjes van de cd, dus heb heerlijk meegezongem! Complimenten!
Fam
Wij zijn geweest met ons zoontje (8) en vonden het erg mooi. Voor herhaling vatbaar! Nog wat puntjes die eventueel voor een volgende keer meegenomen kunnen worden. Jammer dat het orgel niet speelde aan het begin van het concert, het was steeds dezelfde muziek en verder veel rumoer van iedereen. Verder vonden wij degene die presenteerde wat onofficieel en vaak wat joviaal, soms was niet duidelijk wie wat moest gaan zeggen en wanneer. De liederen waren erg mooi, al vroegen wij ons af wat het lied over de Emmaüsgangers precies te maken had met het geheel. Verder zou het ook mooi geweest zijn om nog wat meer beeldmateriaal te laten zien, het was alleen aan het begin over die reis van het volk naar Kanaän. Wij hebben van de liederen zeer genoten, het was ook Christian die het zo mooi bracht, ook wat hij zei. Heel erg mooi. Een aanrader!
Elly
Geweldig concert, we hebben er heel erg van genoten! Mooie teksten en muziek, fijne inleiding met gebed.
Renske
Wat een super mooi concert! Erg van genoten.
Hans
Heel bijzonder concert! De Bijbel woorden van God gevoelig gezongen vanuit hun hart. Wat een 'reis'! Vóór Jezus leven en mét Jezus leven, elke dag, in alle bescheidenheid, ups en downs. Goed verhaal. Mooi, de Verteller! Respect voor Israël, onze 'broer'.
Marja
Heel mooi dat de Bijbel, Gods woord, er zo bij betrokkene wordt! Dat heeft zeker een meerwaarde voor de avond. Genoten van de prachtige muziek en de rake teksten.
Cora
Tja, wat valt er toe te voegen..... Genoten van deze avond, met afwisseling. Voor mij was het een goede vervanger van m'n wekelijkse kerkdienst! En die stemmen van zowel Christian als Erika.... Talenten!
Thea
Geweldig, mooie intro, sprekende teksten, het was een mooie reis, super genoten
Christie
Prachtig! Heel mooi! Ook onze zoon van 14 heeft GENOTEN! Mooie teksten. We konden de liedjes nog niet. Maar nu wel. Nu we cd hebben. Voor nu en nog eens!
Gert
Goed, en verrassend. een mooie reis van Egypte naar Kanaän, zeker niet alleen z'n nieuwe album promoten maar ook echt een boodschap brengen. zeer positief
Piet
Het was leuk het duurde wel lang maar dat was niet erg,kan bijna alle Lietjes mee zingen en ik ben 7 jaar de volgende keer ga ik weer mee als het mag.
Gerda
Mooi intro, indringende beelden, goede muziek. Bijbel en gebed neemt centrale plek in. Had niet persé iemand anders hoeven doen. Christian hoor ik in deze ook graag. Krachtige presentatie, krachtige cd.
Peter
Geweldig concert, mooie teksten, goede zang van Christian en Erica zingt helemaal geweldig!
Roos
Geweldige gezegende avond genoten van deze reis.. ook hoe de avond in elkaar gezet was.top
Christa
Was hele mooie avond! Duidelijke boodschap, Bemoedigend! Ga zo door Christian!
Ted
Mooi gevarieerd! Engels, Nederlands en in Hebreeuws! Een aanrader.
Lenie
Was een hele mooie avond.We hebben genoten.
Ria
Prachtig concert en God kreeg alle eer ,mooie zang van Christian en zangeres en mooie begeleiding ,jammer dat de joodse liederen niet op CD staan ,waren ook erg mooi .
Nienke
Het was geweldig! Hoe ze begonnen, ze trokken gelijk alle aandacht, op een prachtige manier. De reis van Egypte naar Kanaän was ook heel indrukwekkend, het zette je aan het denken. Bedankt!

Info

Tijdens een viertal concerten presenteert Christian Verwoerd samen met zijn band de nieuwe cd 'Tussen Egypte en Kanaän'.

Als bezoeker wordt je meegenomen op een unieke woestijnreis. Het is het verhaal van een verlost volk dat onderweg is naar het Beloofde Land. De veelzijdige setlist van nieuwe liedjes zullen je bemoedigen en aansporen op je levensreis met God.

Het betreft een concert met zitplaatsen. Het programma kent een pauze, de verwachte eindtijd is 22.15 uur.