Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 27 januari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Dorpskerk in Bodegraven.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.3

Geweldig goeie avond gehad. Vrienden meegevraagd. Ze waren zo dankbaar. Het was echt de moeite waard. Ga door met zingen, musiceren en getuigen van de liefdevolle God van Israël en Yeshua Zijn zoon, de Messias.
Jaap en Aagje de Jong

Het was een hele mooie avond, wat een waarde zit er in je teksten. Het geheel van de avond was mooi en zeker de samenzang klonk geweldig!
Gerard en Petra

We hebben genoten van je luederen Chrstiaan.liederen zo dicht bij Gods Woord met een boodschap,heel fijn.Erica en de muziek waren ook prachtig.we genieten nog na met de CD
Gerda en Leen

Wat heerlijk om met zoveel gelovigen samen de reis te maken. Wat een herkenning ook van de aspecten op de reis van Egypte naar Kanaän. Glorie aan God voor jullie toewijding en muzikale/zangtalenten. Alle eer aan Hem Die was en is en komt, de Rots waarop wij staan, Yeshua/Jezus de Messias.
Jozina

Genóten van deze bijzonder mooie avond! Wat een muzikale talenten zowel zang als band tot eer van God! Teksten die bemoedigen en die we meenemen op “ onze reis” en die ik heerlijk thuis ook nog weer kan luisteren van de CD! Dank jullie wel!
Henny van der Hoeven

Een geestverrijkende avond. Prachtige bemoedigende teksten. Ik heb er van genoten.
Johanna

Bemoedigend en bijzonder. Vooral het thema 'tussen Egypte en Kanaan' en ook door de Hebreeuwse liederen. Goede sfeer, licht, geluid en de band erg goed. We hebben genoten en zouden het andere helemaal aanraden.
van Wageningen

Heerlijk van genoten. Teksten die om God draaien. Erica je hebt een mooie stem en lieve lach, Christian je zang is mooi hoor. En een compliment aan de band.
Arjen van der Heyden

Heel mooi om de liederen live te horen. Bedankt Christian& band voor de vertolking van wat er leeft in het vaderhart van God. Het heeft ons goed gedaan.
Rika

Een prachtige avond. Geweldig hoe Christian met eenvoudige bewoording zoveel Waarheid kan benoemen. Echt genoten!
Ernst en Petra

Super van genoten. Wat een talenten zijn dat en wat komt het binnen. Dit was de eerste keer dst we hun zagen optreden, maar we zijn al aan het kijken waar ze verder optreden en gaan hun zeker volgen. Bedankt voor deze mooie avond.
Henk en Lisette

Was een bijzonder mooie avond. :D Je voelde de aanwezigheid van God.
Marleen

Een fantastische avond met heel veel vreugde maar ook een traan die soms achter de oogleden brande. Tot eer en glorie van Zijn naam, met vele denominaties onder één dak.
Andre & Annelies.

Christian Verwoerd heeft aandacht voor de realiteit van het christenleven. Het is soms een woestijn; droog en gevaarlijk. Anderzijds is het ook niet alleen dat, maar geeft het geloof ook vreugde. Ook dat kwam in het programma terug. De Hebreeuwse liederen waren ook fantastisch. Daarmee onderscheid Christian Verwoerd zich ook wel weer van andere Nederlandse artiesten (hoewel het niet eigen nummers zijn, hij voert ze wel uit!)
Gerco

Rustgevend en bemoedigend! We werden gezegend.
Maria

Ontroerend en bemoedigend!
Anneke

Hele mooie avond met een mooie bemoedigende boodschap..
Esther

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018