Christian Verwoerd: 'Tussen Egypte en Kanaän' (presentatieconcerten)

Emmeloord, Nieuw Jeruzalemkerk, zaterdag 10 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Christian Verwoerd voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Margriet
Geweldige avond gehad samen met onze zonen. Prachtige liederen tot opbouw van je geloof. Tot eer van God. Teksten die tot je hart spreken. Gods rijke zegen toegewenst.
Dirk En Marielle
Eerlijke feedback, muziek vonden wij niet echt vernieuwend en thema was niet duidelijk aanwezig in een aantal liedjes.Dit neemt zeker niet weg dat wij een bijzonder mooie avond hebben gehad met bijzonder mooie song teksten, die rechtstreeks in ons hart belandde. HEEL ERG GENOTEN!!.Wij vonden het fantastisch.
SIMON
Geweldig mooi concert met een diepe ,bijbelse boodschap
Gerben
Een hele mooie avond met mooie woorden, liederen! We hebben genoten.
Hans
Wat een avond! De grootheid van God was aanwezig door de liederen heen. Prachtig om te horen dat het OT vervuld wordt in het NT. Ook de belofte dat Hij er gewoon altijd is en we werkelijk vrij zijn als we Jezus hebben aangenomen. Allemaal nieuw geschreven liederen wat een gave! Praxhtige afstemming van muziek, licht, geluid en stemmen. TOP!
Betty
We hebben genoten, de liederen de teksten kwamen binnen. bemoedigend.
Maria
Geweldige avond! Liep een mooie lijn in en we hebben genoten!
Sandra
Het was een mooie avond. Prachtige muziek en teksten die doordringen tot in je hart. Een avond tot eer van God!
Fenna
Geweldige avond .zo bijbel getrouw. Had het niet geaag willen missen. Wat zijn we gezegend om dit te mogen bijwonen en dat de boodschap zo duidelijk is.
Chris
Het was een zegen en bemoediging om hier aanwezig te zijn. Bijzonder om te zien hoe de koppeling wordt gemaakt tussen de Israëlieten vanuit Egypte op weg naar het Beloofde Land en hoe wij als Christenen nu in de wereld staan op weg naar het Hemelse Land. Gods zegen toegewenst!
Simon
Prachtig! Heel mooi en bijzonder. Wanneer is de volgende?!
Tiemon
Heel mooi! In de liederen blijft hij ook dichtbij Gods Woord.

Info

Tijdens een viertal concerten presenteert Christian Verwoerd samen met zijn band de nieuwe cd 'Tussen Egypte en Kanaän'.

Als bezoeker wordt je meegenomen op een unieke woestijnreis. Het is het verhaal van een verlost volk dat onderweg is naar het Beloofde Land. De veelzijdige setlist van nieuwe liedjes zullen je bemoedigen en aansporen op je levensreis met God.

Het betreft een concert met zitplaatsen. Het programma kent een pauze, de verwachte eindtijd is 22.15 uur.