De Liedjeskaravaan, met Elly & Rikkert

Ridderkerk, Levensbronkerk, donderdag 25 oktober 2018, 15:30 - 18:00 uur

Info

Helaas, de tour gaat niet door... Je kunt niet meer reserveren.

Sluit je in de herfstvakantie aan bij de “De Liedjeskaravaan” en geniet van een muzikaal feest met bekende christelijke kinderliedjes. We duiken samen onder in het avontuur van “Jona en de Walvis”. De liedjes zijn bekend voor jong en oud, iedereen is dus van harte welkom om dit nieuwe meezing-spektakel mee te beleven. Als speciale gasten zijn Elly en Rikkert aanwezig om het feest compleet te maken!

Wat kun je verwachten?
Tijdens “De Liedjeskaravaan” kun je, onder leiding van William Wixley en Marjolein van Winkelhoff, heerlijk meezingen met de bekendste christelijke kinderliedjes. Als speciale gasten zijn Elly en Rikkert aanwezig. Zing samen met je vriendje, vriendinnetje, papa, mama, opa en oma, buurjongetje of buurmeisje je keel schor. “Gouwe ouwe” klassiekers zorgen voor een feest van herkenning, afgewisseld met de bekendste liedjes van deze tijd. De sfeer is vergelijkbaar met de Wereldreis-concerten van Trinity en Elly & Rikkert. Met, naast liedjes van Elly en Rikkert, muziek van bijvoorbeeld Marcel & Lydia Zimmer, Opwekking for Kids en uit de Youth-for-Christ bundel. Een bekend bijbelverhaal loopt als een rode draad door het programma.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onderstaande sfeer-impressie van wat je muzikaal kunt verwachten:

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en hun familie).
Vragen over de Liedjeskaravaan? info@liedjeskaravaan.nl
Vragen over je reservering: service@truetickets.nl

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl