Vier kerst met Sela

Voorthuizen, Recreatiegebied Zeumeren, zaterdag 23 december 2017, 20:30 - 23:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Andrea
Om nooit meer te vergeten! ???? Bedankt Sela, bedankt Kinga! Jullie allemaal Gods nabijheid toegewenst! In gedachte en gebed bij jullie!
Ria
Het was prachtig en ontroerend!
Joke
Emotioneel , maar! Ook nog kunnen genieten van de mooie toepasselijke liederen . Kinga bedankt dat we altijd mochten genieten van je mooie engelenstem.
Betsie
Het was allemaal goed geregeld en het concert met Sela was erg mooi. Samen met 3 andere dames genoten van de avond...
Mieke
Wauw erg genoten!!! Super mooi!!!
Tineke
Mijn tranen zijn net opgedroogd...
Peter
Geweldig concert! Glorie aan God! En als je dan op het concert Kinga het lied "Al maken 1000 vragen mij bang" hoort zingen, en uit een eerder concert "ik zal er zijn" ook door Kinga gezongen mee neemt en dan bedenkt in welke positie Kinga nu staat zeg ik (als bijna ex-kanker patiënt): dat je dat kunt zingen getuigt van de grote kracht van God! Kinga: in gedachten bij jou en je gezin, ik bid voor je!! En ik dank je (en ook Sela) voor de kracht die de liederen (en zeker ook die ik net noemde) mij en zeker ook anderen geven!! Gods zegen voor jou en jullie!!
Jan
Een indrukwekkend concert van Sela met de laatste keer Kinga Ban als zangeres. Een periode wordt afgesloten; een nieuw begin/doorstart wordt gedaan. Alles onder leading van Vader.
Roos
We hebben ervan genoten! Prachtig om zo samen kerst te vieren!
Herman Hulleman
Stil werd ik van dit laatste concert met Kinga, en vol overtuiging zing ik 'Ere Zij God ' ! God heeft alles in Zijn hand, en zéker Kinga en haar dierbaren !
Margreet
Prachtig!!!
Teus & Henriette
Wat was het een geweldige avond! Ontroerend het afscheid van Kinga en haar getuigenis. En zo bijzonder met zoveel mensen in de open lucht God groot maken en kerstfeest vieren!! ERE ZIJ GOD !Bedankt Sela en "Ga met God en Hij zal met jullie zijn" Kinga , heel veel sterkte en Gods nabijheid ook voor allen die je lief zijn!
Tineke
Lof, dank, ontzag en ontroering komen binnen op zo'n avond. Sela, dank voor de prachtige liederen en muziek, Kinga, dank voor jouw delen in kwetsbaarheid en geloof. Allen Gods Zegen toegewenst!!
Marga
Heftig, mooi, emotioneel, kwetsbaar, warm... Geen traditioneel kerstconcert maar soms rauw, puur en toch hemels. Verbondenheid in samenzang... een heel indrukwekkende gebeurtenis! Bedankt allen, bedankt Kinga!!
Bea
Ontroerend mooi en wat een getuigenis van Kinga!Sterk in zwakheid.Bedankt Kinga voor wat ik van jou mocht leren. Gods liefdevolle nabijheid gewenst in deze zware tijd ook voor je gezin
Karin
Wat was het weer fantastisch. Dank jullie wel Sela. Bijzonder was het ook om de groep in deze samenstelling voor het laatst live te horen. Voor Kinga bidden we dat zij de tijd die haar nog gegeven wordt mag blijven genieten van haar gezin, haar familie en vrienden. Voor de andere bandleden bidden we dat zo de draad mogen blijven oppakken zonder haar.
Henriette
Een hele bijzondere en prachtige avond ...erg genoten
Nel
Intiem respectvol proffesioneel Zoals je een beelddrager van Christus mag zijn!
Wilco
Mooi, emotioneel, maar dankbaar voor deze avond en voor alles wat Kinga voor Sela en voor mij heeft betekent in en met haar zang en haar zijn. Dank!! Gezegende Kerst allen.
Geertje
Het was een geweldige avond. Het was emotioneel maar we hebben genoten. Wat een indrukwekkend afscheid van Kinga. Sela en Kinga bedankt.......

Info

Reserveer op tijd, het aantal kaarten is beperkt.

Hoor de roep uit Bethlehem:

O mensen, kom!

Gods beloofde zoon werd mens.

O mensen, kom!

Dagen worden donkerder, de eerste vrieskou is gemeten. Sela nodigt jou uit om kerst te vieren in het open veld. Samen in de winternacht, een beetje zoals de herders lang geleden. Kom naar Ridderkerk of Voorthuizen en warm jezelf aan de prachtige boodschap van de Vredevorst die geboren werd.

Sela organiseert deze sfeervolle buitenconcerten om samen met de Vrienden van Sela kerst te vieren. Er zijn vuurkorven, er is warme chocolademelk voor iedereen en op het programma staan veel bekende kerstliederen. Dit zijn tevens de laatste concerten waar Sela samen met Kinga - Deo volente - op het podium zal staan. Omdat veel mensen vragen of het mogelijk is om deze concerten mee te maken zijn er extra kaarten voor bezoekers die (nog) geen Vriend van Sela zijn beschikbaar gemaakt.

De concerten beginnen om 16:00 en 20:30 uur, ze duren ongeveer 70 minuten. Dit zijn concerten met staanplaatsen. Bent u fysiek beperkt, neem dan contact op met de klantenservice.