Reserveer nu voor Trinity, Elise Mannah en Nederland Zingt Dag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Van vrijdag 16 maart 2018 t/m zondag 18 maart 2018. Locatie: De Kroeze Danne in Ambt Delden.

Kom naar de Aglow Conferentie en laat je aanvuren en inspireren door de Heilige Geest. Een weekend in Gods tegenwoordigheid met krachtige tijden van aanbidding en gepassioneerde sprekers. Ontmoet christenen uit heel Nederland en vele kerken. Samen mogen we vol zijn van Gods licht en kracht en lichtdragers zijn in ons land. Het thema is: Shine your light.

Spreekster: Sarah Catarino
Onze spreekster Sarah Catarino kent Gods kracht in haar leven. Opgegroeid in een christelijk gezin, volgde ze God, maar miste de volheid in haar leven. Na een diepe crisis veranderde God haar leven totaal en leerde ze Hem heel persoonlijk kennen. Haar passie is te spreken over onze identiteit in Christus en het ontvangen van Gods liefde door de Heilige Geest. Ze spreekt in vele landen in en buiten Europa en heeft een aantal boeken geschreven.

Praktische info:
Een weekend waar vrouwen én mannen welkom zijn, oud en jong. Kies voor de hele conferentie of kom als daggast. De conferentie start vrijdag 16 maart om 11.00 uur en eindigt zondag 18 maart om 15.30 uur.

De Liedjeskaravaan
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018