Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Ede, Cultura, vrijdag 8 juni 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Dirja
Gave avond! We waren verrast, want we waren bij de tryout in Arnhem en nu kwamen er hele andere verhalen. Raak!
Henriëtte En Frank
Een fantastische avond! De derde keer dat ik bij een theater voorstelling van Matthijn was, echt geweldig weer! Die prachtige combinatie van humor en gevoel.
Ieke
Genoten van Matthijn en band! 'Stilte is de mooiste vorm van applaus'. Ik ben (heel erg) stil.....
Corina
Voor de 2e keer naar het theater voor hotel de hoop. Dit keer met man lief. Wat was er veel herkenbaar. Wat een fantastische avond. Ontroering, humor en eerlijkheid! En opnieuw heb ik zo genoten van de Drummer! Daar wordt je gewoon zo intens blij van als je daar naar kijk. Passie en plezier zo zou ik het omschrijven!
Gerard Van Leeuwen
Super mooie avond!
Nelian
Geweldig was het! Humor, diepgang, kwetsbaarheid, relativering, en hoop, bemoediging... ja echt, haha. Volgens eigen zeggen niet pastoraal handig Matthijn, maar zeker via je muziek bemoedig je. En een hele fijne afwisseling van vrolijke, drukkere nummers en rustige, intense. Echt top gedaan, we hebben enorm genoten!
Marleen Nieuwenhuijse
Echt tof! Mooie mix van humor en rake teksten samen met prachtige nummers
Aukje Van De Kamp
Een prachtige avond! Genoten!
Casper
Heel mooie voorstelling, goeie teksten, prima muziek,fantastisch uitgevoerd. Geniet nog na!
Wenda Van Munster
Geweldige avond. Genoten!!

Info

Let op: dit betreft een extra voorstelling in Ede, na de uitverkochte voorstelling in Ede op 9 maart 2018.
Het pauzedrankje en gebruik van de garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het nieuwe theaterprogramma van Matthijn Buwalda:

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl