Nederland Zingt Dag 2018

Utrecht, Jaarbeurs, zaterdag 21 april 2018, 10:00 - 12:30 uur

Info

De Nederland Zingt Dag is inmiddels uitverkocht. Via bovenstaande link is het mogelijk u te registreren voor de wachtlijst.

Elise Mannah en Martin Brand maken hun opwachting bij de Nederland Zingt Dag 2018. In de Jaarbeurs in Utrecht komen duizenden mensen bijeen om samen te zingen, het geloof te delen en God en elkaar te ontmoeten. Het thema is 'Open armen'.

“Op de Nederland Zingt Dag word je met open armen ontvangen”, vertelt Mirjam Bouwman. De presentatrice verwijst hiermee naar het thema dat op 21 april als een rode draad door het programma loopt. “Met dit thema willen we de bezoekers meegeven dat we bij God horen. Hij wacht ons met open armen op."

Naast ds. Arie van der Veer zal ook ds. Mirjam Kollenstaart-Muis spreken over het dagthema. De predikant van de Gereformeerde Kerk Ottoland (PKN) betreedt voor het eerst het Nederland Zingt Dag-podium.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl