Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op donderdag 15 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Grote Kerk in Apeldoorn.

Reacties van bezoekers (selectie): 8.8

Het was een geweldig mooie avond.Het was voor m8j een tijd van bezinning even alles loslaten.en bezig zijn met de boodschap.Ik heb er erg van genoten
Marrie

Geweldig , wat een bemoediging, als we allemaal echt zouden leven en handelen naar wat er in teksten gezongen en gelezen is, en goedevrijdag en pasen voor ons echt mag gaan leven , dan kunnen we niet anders dan Hem groot maken bedankt voor de geweldige avond
renske

Heel mooi concert met waardevolle boodschap! Geeft rust en tijd van bezinning in mijn heftige leven op dit moment!
Wilma

Prachtig concert met mooie liederen over het offer van Jezus en de troost en blijdschap die we daardoor hebben! De nieuwe zangeressen zongen ook heel mooi! En ook het samen zingen was heel fijn....alvast een voorproefje
Eva

Wat heb ik genoten van dit prachtige concert met lofprijs en aanbidding, verootmoediging en stil worden voor het grote werk van onze Verlosser! Ik heb de laatste jaren niet eerder een dergelijk indrukwekkend concert meegemaakt.
John

Het was een heerlijk concert. Het voed je geloofsleven doormiddel van lofprijzing voor onze Verlosser. De inhoud van de liederen gaven mij te denken, beschamend dat ik de Heere veel te weinig dank voor de leiding in mijn leven. Hij komt alle lof en aanbidding toe voor Zijn geduld en verlossingswerk aan ons mensen. Het was zou verbindend om zo met elkaar te zingen en stil te zijn en de Heere te gedenken. Dank jullie wel voor deze gave die jullie met ons gedeeld hebben.
Annie

Wij vonden het heel mooi. Mooie blans tussen muziek en lezen. Soms zou je willen dat we wat meer onze blijdschap zouden kunnen uitten, zelf ben ik daar ook niet zo goed in????Maar niet minder blij met de boodschap
Erik

Een prachtig concert. Heel intens en bemoedigend. Ondanks dat Kinga er niet meer bij was, hulde voor de samenstelling.
Willy

Een geweldige avond!! Heerlijk om in deze roerige tijd, elkaar te vinden in het geloof in de Here Jezus Christus en wat HIJ voor ons gedaan heeft. Ontroerend. In verootmoediging met elkaar en daarna de Here te lofprijzen met Prachtige liederen. Een heerlijke avond om lang van na te genieten en de Pasen mee in te gaan. We misten Kinga, dat was te merken voor mijn gevoel. De zangeressen zongen goed. mooie stemmen, maar de uitspraak, vooral de laatste letters, waren soms niet te horen, bijvoorbeeld Jezu.... de s ontbrak... sorry voor dit commentaar, maar niet negatief bedoeld. ZEGEN gewenst met elkaar.
Jenny

we hebben genoten van deze mooie avond met samenzang tot eer van onze God. Prachtige teksten ter voorbereiding op het komende Paasfeest.
anneke

Prachtig concert met mooie liederen over het offer van Jezus en de troost en blijdschap die we daardoor hebben. De nieuuwe zangeressen zongen erg mooi. Ook het samenzungen was herl fijn. De bijbeltdksten waren mooi.
Olga

Wat een geweldige avond alles tot eer aan God. We zijn weer bemoedigd Kunnen hier mee verder Geweldige zangeressen en met alle muzikanten erbij top!
Jan

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018