Trinity: Kerststallen tour 2018

Zwolle, Manege Zwolle, zaterdag 15 december 2018, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Gerlinde
Leuk muzikaal feestje, lekker gedanst????
Harriët
Heb genoten van vanavond!!
Jannie
Wat een geweldige avond, we hebben genoten!
Elma
Het was weer een waar feestje! Tot een volgende keer
Henri
Zo gaaf! Het enthousiasme spat echt van de bandleden af. Mooi om zo samen richting Kerst te gaan. Bedankt Trinity voor deze geweldige avond!
Alie
Weer een geweldig feestje. We hebben genoten. Uniek.
Anne
Was een leuk vrolijk concert! Van mij hoefden het kerstverhaal en hoofd, schouders, knie en teen niet. Verder mooi en positieve energie op het podium!
Renate
Het was super, erg gelachen, en heerlijk gedanst! Een aanrader voor iedereen die houd van blijheid en enthousiasme. Hopelijk volgend jaar weer, want dan neem ik mijn ouders ook mee!
Broelie
Geweldige Avond!Heel Afwisselend ! Genoten!
Cora
Fantastisch Feestje For Friends, Family and Folks! (Strangers begon niet met een F :-)…) Focus op de Heer van het kerstfeest! Hapje eten met elkaar, meezingen, meeswingen: jullie gingen helemaal los! Het was al weer een poos geleden dat we een concert bezochten, maar bij het fotomomentje voelde het verbonden toen Elbert zei: "Hé, ik ken jou!" En onze kids genieten nog na van zijn opmerking "jullie zijn een leuk gezinnetje"-> de kracht van positieve woorden. Nou, de kids en wij vonden het een geweldige gave avond! Tot volgend jaar!
Ruth
Superleuk concert was het weer! Echt een feestje. :) Ook heel leuk dat we konden eten op locatie, hoewel ik de kwaliteit niet enorm geweldig vond (maar dat had ik ook niet verwacht, want waarschijnlijk moeten jullie het van een cateringbedrijf afnemen). Ik was samen met een vriendin die ook al jaren fan van jullie muziek is. Zij gelooft niet, en zegt altijd voor de grap dat ze waarschijnlijk de enige niet-christen in de zaal is, maar vindt jullie concerten (en deze ook weer) ook helemaal geweldig! Voor haar was het enige minpuntje dat ze sommige (christelijke) kerstliedjes niet kent, maar dat hadden we ook wel verwacht van een kerstconcert, dus echt een belangrijk punt van feedback is het niet.
Erik
Erg leuk! Kwaliteit eten viel tegen, concert was geweldig, vooral voor de pauze. Kerstverhaaltje vertellen niet meer doen, maar vooral lekker muziek maken. Genoten van de sfeer en het enthousiasme.
Share
Eten was buitengewoon slecht. Muziek prachtig, maar van ons hoeft de entourage niet. Het staan is als je wat ouder bent een probleem.
Gertjan
Supertoffe show, heren! We hebben genoten! Voor zover we nog niet in de Kerststemming waren... dat zit intussen wel snor! (Al is baard hier meer toepasselijk dan snor...) Gelukkig viel de kou erg mee. Fijne ambiance. De chocomelk + het speciaalbier smaakten naar meer. Kortom, wij zijn happy. Tot volgend jaar?
Arjan
Wat een feest! De energie op het podium was aanstekelijk !
Gerlien
En opnieuw GEWELDIG !
Jannet
Eten was van slechte kwaliteit. Veel te duur voor wat je krijgt.Bovendien niet lekker op temperatuur. Verder was het een leuk feestje.
Liesbeth Feskens
Het was wederom een grandioos feest. We hebben genoten ????????????
Annet
Ik was er met 2 vriendinnen en we vonden het geweldig! Prachtig hoe die jongens altijd weer een feestje kunnen bouwen.
Mariëlle En Ruth
Het was echt super tof!!! Ontzettend leuk aangekleed en goede sfeer!! Wat een feest was het ????

Info

Trinity's kerststallentour zit helemaal in het DNA van de band: Een echt feest in festivalsfeer vol gezelligheid en blije gezichten, verbondenheid met elkaar, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan: En dat allemaal in een echte winterse stal!

Met de voeten in het zand en het hoofd in de wolken. Genieten van hoe je met z’n allen een manegebak kunt omtoveren in een plek waar hemel en aarde elkaar raken. Net als toen lang geleden in die stal in Bethlehem gebeurde. Kom je warmen aan het verhaal van Gods meesterwerk van liefde voor ons.

Een greep uit de reacties op de Kerststallen tour 2017:

Het was te gek, sfeervol, een feestje en echt kerst. Geraakt door de blijheid en positiviteit die de jongens altijd weer weten over te brengen. - Danny

Super om bij de kerststallentour geweest te zijn! Leukste avondje uit sinds tijden. Volgend jaar weer. - Jeanette en Hanna

Genoten van de sfeervolle manege, de goed verzorgde hapjes en drankjes, de aanstekelijke muziek: lekker meezingen, springen en dansen! - Hilde

NIEUW: Stamppotten-buffet vooraf
Dit jaar wil Trinity de feestvreugde graag vergroten. Je kan daarom voor het concert al mee komen eten met de band en crew in de stal die omgetoverd wordt tot kerstfestival. Er zal een heerlijk stamppotten buffet zijn (keuze uit 2 stamppotten en vega-optie, incl. kannen met water), lekkere drankjes aan de bar terwijl je ons kerstkoor al hoort zingen. Je kunt voor dit feestmaal reserveren, samen met je entreekaartje.