Pasen met Sela - God van leven

Urk, Ichthuskerk, vrijdag 9 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Elise
Mooie avond, prachtige liederen, muziek met blazers en strijkers was ook erg mooi. Ik heb genoten. Bovendien was het samen zingen hier ook wel erg bijzonder. Mijn eerste keer een concert op Urk meegemaakt, maar geweldig zoals er meegezongen werd. Verder was de organisatie ook prima. Alles liep soepel en vlotjes.
Paulina En Eveline
Fantastiche avond gehad Met pakkende teksten ontroerend, kippevel momenten . Zeker voor herhaling vatbaar.
Marretje
Super genoten van de avond!! Zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten aan de nieuwelingen die meezongen!!
Douwe
Ik vond het een prachtig mooi optreden. SELA is een parel in christelijk Nederland. Ik heb ook de CD gekocht en die is ook heel mooi om te beluisteren. Het sterkt je geloof. Ga zo door SELA!
Joanne
Wauw! Wat een prachtige avond!! Goede sfeer prachtige liederen en mooi gezongen!! Volgend jaar zeker weer!
Janneke
Het was echt heel mooi
Martina
Wat was het super gaaf!!! Ook de de nieuwe gezichten die meezongen. Genoten van deze avond.
Liedewij
Liedewij het was mooi om er ook heen te gaan met onze dochters en vriendin en mijn vriendin, mooie teksten, waardevol! Gods Zegen in alles!
Henk En Roelie
Het was een geweldige mooie avond. Wij hebben genoten, de nieuwe liederen waren prachtig. Een bezoek aan dit concert is echt aanbevolen.
Dineke
Mooie avond, mooie liederen tot eer van God. Een avond met momenten van bezinning en gedenken, heel waardevol!
Jannie
Het was een mooie en indrukwekkende avond. Erg genoten om zo samen tot eer van God te mogen zingen.
Danny
Een geweldige avond gehad. De combinatie met strijkersensemble (Ars Musica?) was geweldig en echt van toegevoegde waarde. Nieuwe zangeressen waren heel goed (de kleinste van de twee ???? had echt een opvallend prachtige stem). Zeer voor herhaling vatbaar. Zegen gewenst!
Marijke
Mijn zoon van 8 vond de lichten geweldig en hij zong bijna alles mee, kortom... Kippenvelmomenten voor ma! Dank jullie wel, mijn wens is dat de Heer met jullie meegaat op jullie tour.
Jan &Janny
Wat een prachtige avond, vol van het evangelie, God kreeg alle eer. Dank aan God en aan SELA voor deze prachtige avond
Marjan
Wat een prachtige mooie avond mega genoten
Inge
Een fantastische avond super avond gehad
Maria
Wij hebben weer enorm genoten van sela, prachtige avond.
Elisah
Wij vonden het een prachtig concert! Mooie opbouw en afwisseling in liederen. Samen God aanbidden. Heel gaaf! Wij ervoeren Gods aanwezigheid. De nieuwe zangeressen hebben ook heel mooi gezongen. Wij kijken nu al uit naar het volgende concert.
Esther
Een geweldige avond gehad. De verhaallijn door het hele concert heen vond ik erg mooi. Ook de afwisseling tussen luisteren en actief meezingen. Totaal geen erg in de tijd gehad! Ontroerend en bemoedigend...
Roelie
Een Geweldige avond tot eer van God Erg genoten ook erg mooi met meerdere personen . De stemmen waren super, heel erg bedankt Roelie

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl