Reserveer nu bij TrueTickets!

Op vrijdag 9 februari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Ichthuskerk in Urk.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.2

Wauw! Wat een prachtige avond!! Goede sfeer prachtige liederen en mooi gezongen!! Volgend jaar zeker weer!
Joanne

Super genoten van de avond!! Zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten aan de nieuwelingen die meezongen!!
Marretje

Wat een prachtige avond, vol van het evangelie, God kreeg alle eer. Dank aan God en aan SELA voor deze prachtige avond
Jan &Janny

Fantastiche avond gehad Met pakkende teksten ontroerend, kippevel momenten . Zeker voor herhaling vatbaar.
Paulina en Eveline

Fijne avond met prachtige liederen. De nieuwe zangeressen hebben ook mooi gezongen. En de muziek was fantastisch. Gods zegen voor de komende concerten
Herma

Het was een mooi en gevarieerd programma. Samen met het orkest klonk het nog mooier. Daarom heb ik echt genoten van deze avond.
Greetje

Mijn zoon van 8 vond de lichten geweldig en hij zong bijna alles mee, kortom... Kippenvelmomenten voor ma! Dank jullie wel, mijn wens is dat de Heer met jullie meegaat op jullie tour.
Marijke

Wij vonden het een prachtig concert! Mooie opbouw en afwisseling in liederen. Samen God aanbidden. Heel gaaf! Wij ervoeren Gods aanwezigheid. De nieuwe zangeressen hebben ook heel mooi gezongen. Wij kijken nu al uit naar het volgende concert.
Elisah

Een fantastische avond super avond gehad
Inge

Mooie avond, mooie liederen tot eer van God. Een avond met momenten van bezinning en gedenken, heel waardevol!
Dineke

Een geweldige avond gehad. De combinatie met strijkersensemble (Ars Musica?) was geweldig en echt van toegevoegde waarde. Nieuwe zangeressen waren heel goed (de kleinste van de twee ???? had echt een opvallend prachtige stem). Zeer voor herhaling vatbaar. Zegen gewenst!
Danny

Het was weer prachtig voor herhaling vatbaar!
Marretje

Het was een mooie en indrukwekkende avond. Erg genoten om zo samen tot eer van God te mogen zingen.
Jannie

liedewij het was mooi om er ook heen te gaan met onze dochters en vriendin en mijn vriendin, mooie teksten, waardevol! Gods Zegen in alles!
liedewij

Een Geweldige avond tot eer van God Erg genoten ook erg mooi met meerdere personen . De stemmen waren super, heel erg bedankt Roelie
roelie

Mooie avond, prachtige liederen, muziek met blazers en strijkers was ook erg mooi. Ik heb genoten. Bovendien was het samen zingen hier ook wel erg bijzonder. Mijn eerste keer een concert op Urk meegemaakt, maar geweldig zoals er meegezongen werd. Verder was de organisatie ook prima. Alles liep soepel en vlotjes.
Elise

Een geweldige avond gehad. De verhaallijn door het hele concert heen vond ik erg mooi. Ook de afwisseling tussen luisteren en actief meezingen. Totaal geen erg in de tijd gehad! Ontroerend en bemoedigend...
Esther

Ik vond het een prachtig mooi optreden. SELA is een parel in christelijk Nederland. Ik heb ook de CD gekocht en die is ook heel mooi om te beluisteren. Het sterkt je geloof. Ga zo door SELA!
Douwe

Het was echt heel mooi
Janneke

Wat was het super gaaf!!! Ook de de nieuwe gezichten die meezongen. Genoten van deze avond.
Martina

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018