Reserveer nu voor Sons of Korah, New Wine en EO-Jongerendag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op woensdag 14 februari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Martinikerk in Groningen.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.1

Het was weer geweldig tot de volgende keer
Agnes

Wat was het een geweldige avond. Ik heb heel erg genoten van deze avond. Soms was de muziek wat hard zodat je niet goed kon verstaan wat ze zongen. Is het een idee om de woorden ook te projecteren als jullie allen zingen? Swanny
Swanny

Prachtige avond. Mooie zangstemmen van de dames. Mooie liederen en prachtige instrumenten. Vooral de hoorn geeft in het geheel een bijzondere sfeer.
Thea

Wat ontzettend mooi en dat op Valentijns dat. Dat Gods onvoorwaardelijke liefde maar mag ontspringen in ons als een fontijn.
Marjolein

Met 749 andere bezoekers een geweldige avond gehad.
Coba

Een prachtig concert aan het begin van de lijdenstijd en pasen. Bij de samenzang wordt je opgetild door de begeleiding van het prachtige combo. Ook genoten van de luisterliederen. Veel succes/zegen Sela!
sijke

In een woord fantastisch, het ontroerd en zet je even stil wat echt belangrijk is! Prachtige liederen wat een sfeer in de kerk een aanrader! De nieuw zangeressen zijn waardige vervangers prachtig dat ze nu een kans krijgen!
Anoniem

Vanavond bij ´concert´ van Sela geweest in de Martinikerk in Groningen; het beste dat ik ooit bijgewoond heb. Het was fenomenaal, puur en krachtig. Jezus leeft en alle kracht die in Hem was, woont ook in ons en samen met de Heilige Geest mogen we die vrijzetten en onze Vader elke dag weer opnieuw danken; God is geweldig in alle opzichten!
Dirk

Een geweldig mooi concert we hebben erg genoten van de mooie zang en de meezingliederen.De zang van de dames was erg mooi,jullie hebben beide heel mooie stemmen.Ondanks dat we Kinga missen lossen jullie deze concerten heel fijn op. Diny en Gerard
gerard heesen

Een prachtig concert. Jezus, onze Verlosser, centraal! Jullie liederen zijn prachtig en herkenbaar van inhoud. Mooi gezongen ook. Het geluid was soms voor mij te hard. Dat maakt de liederen niet mooier. Wat mogen we ons in Nederland gezegend weten met deze groep. Bedankt.
Willy

Prachtige avond gehad, met eerbiedige uitbundigheid, waardevol!
Ada

Wat een prachtige avond! Vanaf de achterste rij mooi zicht op het lichtspel. Complimenten voor de dames die Kinga vervangen, ga er maar aan staan! Ga zo door meiden! de CD had ik al en is al grijs gedraaid, dus heerlijk meegezongen met de prachtige nummers :-)
Marjoleine

Weer erg genoten van alle zangers en musici en nieuwe liederen van Sela! Dank jullie wel het was een waardevolle avond.
Mirjam

Perfecte harmonie van muziek, zang en teksten. Prachtige start van de lijdenstijd.
Elizebet

Voor ons de eerste keer naar een concert van Sela, maar als het aan ons ligt niet de laatste keer. Het was prachtig, genoten van alle mooie liederen. Sommige liederen kwamen echt "binnen", andere liederen riepen weer dierbare herinneringen op.
Josien

Wauw! Wat was het prachtig! Wat een bijzonder avond. De stemmen, de muziek, de stilte, de liedkeuze.. geweldig! Jammer dat het was afgelopen!
Manon

Mooie avond, mooie liederen en prachtige (vrouwen) stemmen. De begeleiding was wel hard en voor de pauze overstemde het de mooie zang. De beide nieuwe meiden erg goed, prachtige stemmen en mooie zang van de mensen (vooral achter ons) super
Bert

Super genoten vanavond!
Trineke

Prachtige avond gehad!
Marian

Hele fijne avond. Schitterend en respectvol.
Anita

EO-Jongerendag 2018 - Matt Redman
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018