Pasen met Sela - God van leven

Groningen, Martinikerk, woensdag 14 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Coba
Met 749 andere bezoekers een geweldige avond gehad.
Willy
Een prachtig concert. Jezus, onze Verlosser, centraal! Jullie liederen zijn prachtig en herkenbaar van inhoud. Mooi gezongen ook. Het geluid was soms voor mij te hard. Dat maakt de liederen niet mooier. Wat mogen we ons in Nederland gezegend weten met deze groep. Bedankt.
Tineke
Prachtig concert, mooie nieuwe en oude liederen,
Wim
Wederom een fantastische avond van hoog Evangelische en muzikaal niveau.
Dirk
Vanavond bij ┬┤concert┬┤ van Sela geweest in de Martinikerk in Groningen; het beste dat ik ooit bijgewoond heb. Het was fenomenaal, puur en krachtig. Jezus leeft en alle kracht die in Hem was, woont ook in ons en samen met de Heilige Geest mogen we die vrijzetten en onze Vader elke dag weer opnieuw danken; God is geweldig in alle opzichten!
Bert
Mooie avond, mooie liederen en prachtige (vrouwen) stemmen. De begeleiding was wel hard en voor de pauze overstemde het de mooie zang. De beide nieuwe meiden erg goed, prachtige stemmen en mooie zang van de mensen (vooral achter ons) super
Luc En Gerlinda
We vonden het prachtig! Het licht, de muziek en tekst waren goed te horen en te zien. We vonden het heel mooi dat jullie de extra blazers erbij hebben, fantastisch. Verder waren de 3, 2 dames en 1 heer een prachtig zangkoppel, allemaal een andere klank, apart en samen erg mooi. We hebben alle vertrouwen in jullie. We hopen dat jullie dit doorzetten. Ook hopen we dat Kinga het goed maakt en ze toch mag genieten van de mooie dingen om haar heen. Succes en bedankt.
Mirjam
Weer erg genoten van alle zangers en musici en nieuwe liederen van Sela! Dank jullie wel het was een waardevolle avond.
Gerard Heesen
Een geweldig mooi concert we hebben erg genoten van de mooie zang en de meezingliederen.De zang van de dames was erg mooi,jullie hebben beide heel mooie stemmen.Ondanks dat we Kinga missen lossen jullie deze concerten heel fijn op. Diny en Gerard
Manon
Wauw! Wat was het prachtig! Wat een bijzonder avond. De stemmen, de muziek, de stilte, de liedkeuze.. geweldig! Jammer dat het was afgelopen!
Anita
Hele fijne avond. Schitterend en respectvol.
Elizebet
Perfecte harmonie van muziek, zang en teksten. Prachtige start van de lijdenstijd.
Henk
Erg genoten. Indrukwekkend vooral ook jullie eerste lied. Mooie nieuwe stemmen. Geweldig dat jullie deze gaven voor Hem gebruiken
Jannet
Geweldige avond, mooie opbouw van de liederen. Prachtig gezongen.
Carlien
Wat was het weer mooi! Jezus' lijden en sterven herdenken op een eerbiedige manier en feest vieren omdat Hij is opgestaan. Prachtige nummers, geweldige muziek. Dank, Sela!
Esther Langerak
Wat een fantastische avond en wat een mooie start van Pasen! Erg genoten van de loepzuivere zang, schitterende orkest en fantastische band! De stilte was heel indrukwekkend. Alles klopte. Bedankt Sela!
Marian
Prachtige avond gehad!
Anoniem
In een woord fantastisch, het ontroerd en zet je even stil wat echt belangrijk is! Prachtige liederen wat een sfeer in de kerk een aanrader! De nieuw zangeressen zijn waardige vervangers prachtig dat ze nu een kans krijgen!
Willeke
Mijn eerste Sela concert. Jezus Christus stond centraal in de liederen. Fijn dat er ook mogelijkheid was voor meezingen. Mooie liedkeuzes!
Swanny
Wat was het een geweldige avond. Ik heb heel erg genoten van deze avond. Soms was de muziek wat hard zodat je niet goed kon verstaan wat ze zongen. Is het een idee om de woorden ook te projecteren als jullie allen zingen? Swanny

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl