Pasen met Sela - God van leven

Groningen, Martinikerk, woensdag 14 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jake
We hebben erg genoten van de prachtige muziek. Het voelde echt als een geheel waarin je werd meegenomen. Ook de stilte vond ik erg indrukwekkend. En hoe jullie door muziek en woorden de mensen vol liefde vertellen over God en over Jezus. Geweldig, wat mooi! En wat feedback: in een oude kerk galmt het erg. Met het spreken door de microfoon kan het dan voor de verstaanbaarheid helpen om wat rustiger te spreken. Het was een prachtige avond!
Jannet
Geweldige avond, mooie opbouw van de liederen. Prachtig gezongen.
Anoniem
In een woord fantastisch, het ontroerd en zet je even stil wat echt belangrijk is! Prachtige liederen wat een sfeer in de kerk een aanrader! De nieuw zangeressen zijn waardige vervangers prachtig dat ze nu een kans krijgen!
Petra
Het was erg mooi. We hebben weer genoten
Elizebet
Perfecte harmonie van muziek, zang en teksten. Prachtige start van de lijdenstijd.
Henk
Erg genoten. Indrukwekkend vooral ook jullie eerste lied. Mooie nieuwe stemmen. Geweldig dat jullie deze gaven voor Hem gebruiken
Willeke
Mijn eerste Sela concert. Jezus Christus stond centraal in de liederen. Fijn dat er ook mogelijkheid was voor meezingen. Mooie liedkeuzes!
Ingrid
Prachtige avond gehad!
Anita
Hele fijne avond. Schitterend en respectvol.
Luc En Gerlinda
We vonden het prachtig! Het licht, de muziek en tekst waren goed te horen en te zien. We vonden het heel mooi dat jullie de extra blazers erbij hebben, fantastisch. Verder waren de 3, 2 dames en 1 heer een prachtig zangkoppel, allemaal een andere klank, apart en samen erg mooi. We hebben alle vertrouwen in jullie. We hopen dat jullie dit doorzetten. Ook hopen we dat Kinga het goed maakt en ze toch mag genieten van de mooie dingen om haar heen. Succes en bedankt.
Jeanette
Het was prachtig! Heel graag tot een volgende keer.
Aagje
Fantastisch.in mijn vroegere vierde je kerst...en Pasen amper. En nu dit!!! Zo ontroerend!!!
Agnes
Het was weer geweldig tot de volgende keer
Tineke
Prachtig concert, mooie nieuwe en oude liederen,
Carlien
Wat was het weer mooi! Jezus' lijden en sterven herdenken op een eerbiedige manier en feest vieren omdat Hij is opgestaan. Prachtige nummers, geweldige muziek. Dank, Sela!
Manon
Wauw! Wat was het prachtig! Wat een bijzonder avond. De stemmen, de muziek, de stilte, de liedkeuze.. geweldig! Jammer dat het was afgelopen!
Sijke
Een prachtig concert aan het begin van de lijdenstijd en pasen. Bij de samenzang wordt je opgetild door de begeleiding van het prachtige combo. Ook genoten van de luisterliederen. Veel succes/zegen Sela!
Linda En Laurens
Samen met mijn man op zijn verjaardag naar Sela in Groningen geweest. Prachtig! Heel indrukwekkend de stilte tussen de nummers en we hebben genoten van de schitterende luisterliederen. Meezingen is mooi, maar luisteren naar prachtige liederen is net zo mooi. Een goede afwisseling van beide.
Marjolein
Wat ontzettend mooi en dat op Valentijns dat. Dat Gods onvoorwaardelijke liefde maar mag ontspringen in ons als een fontijn.
Marian
Prachtige avond gehad!

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.