Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op woensdag 14 februari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Martinikerk in Groningen.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.1

Prachtige avond gehad, met eerbiedige uitbundigheid, waardevol!
Ada

Perfecte harmonie van muziek, zang en teksten. Prachtige start van de lijdenstijd.
Elizebet

Mooie avond, mooie liederen en prachtige (vrouwen) stemmen. De begeleiding was wel hard en voor de pauze overstemde het de mooie zang. De beide nieuwe meiden erg goed, prachtige stemmen en mooie zang van de mensen (vooral achter ons) super
Bert

In een woord fantastisch, het ontroerd en zet je even stil wat echt belangrijk is! Prachtige liederen wat een sfeer in de kerk een aanrader! De nieuw zangeressen zijn waardige vervangers prachtig dat ze nu een kans krijgen!
Anoniem

Een prachtig concert. Jezus, onze Verlosser, centraal! Jullie liederen zijn prachtig en herkenbaar van inhoud. Mooi gezongen ook. Het geluid was soms voor mij te hard. Dat maakt de liederen niet mooier. Wat mogen we ons in Nederland gezegend weten met deze groep. Bedankt.
Willy

Met 749 andere bezoekers een geweldige avond gehad.
Coba

Super genoten vanavond!
Trineke

Wat een fantastische avond en wat een mooie start van Pasen! Erg genoten van de loepzuivere zang, schitterende orkest en fantastische band! De stilte was heel indrukwekkend. Alles klopte. Bedankt Sela!
Esther Langerak

Een prachtig concert aan het begin van de lijdenstijd en pasen. Bij de samenzang wordt je opgetild door de begeleiding van het prachtige combo. Ook genoten van de luisterliederen. Veel succes/zegen Sela!
sijke

Wederom een fantastische avond van hoog Evangelische en muzikaal niveau.
Wim

Wat ontzettend mooi en dat op Valentijns dat. Dat Gods onvoorwaardelijke liefde maar mag ontspringen in ons als een fontijn.
Marjolein

Het was weer geweldig tot de volgende keer
Agnes

Weer erg genoten van alle zangers en musici en nieuwe liederen van Sela! Dank jullie wel het was een waardevolle avond.
Mirjam

Hele fijne avond. Schitterend en respectvol.
Anita

Wat was het een geweldige avond. Ik heb heel erg genoten van deze avond. Soms was de muziek wat hard zodat je niet goed kon verstaan wat ze zongen. Is het een idee om de woorden ook te projecteren als jullie allen zingen? Swanny
Swanny

Geweldige avond gehad
Christien

Mijn eerste Sela concert. Jezus Christus stond centraal in de liederen. Fijn dat er ook mogelijkheid was voor meezingen. Mooie liedkeuzes!
Willeke

Wat een prachtige avond! Vanaf de achterste rij mooi zicht op het lichtspel. Complimenten voor de dames die Kinga vervangen, ga er maar aan staan! Ga zo door meiden! de CD had ik al en is al grijs gedraaid, dus heerlijk meegezongen met de prachtige nummers :-)
Marjoleine

Het was prachtig! Heel graag tot een volgende keer.
Jeanette

Prachtig concert, mooie nieuwe en oude liederen,
Tineke

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018