NederlandsContact

Pasen met Sela - God van leven

Groningen, Martinikerk, woensdag 14 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Marjolein
Wat ontzettend mooi en dat op Valentijns dat. Dat Gods onvoorwaardelijke liefde maar mag ontspringen in ons als een fontijn.
Agnes
Het was weer geweldig tot de volgende keer
Marian
Prachtige avond gehad!
Henk
Erg genoten. Indrukwekkend vooral ook jullie eerste lied. Mooie nieuwe stemmen. Geweldig dat jullie deze gaven voor Hem gebruiken
Jannet
Geweldige avond, mooie opbouw van de liederen. Prachtig gezongen.
Ingrid
Prachtige avond gehad!
Bert
Mooie avond, mooie liederen en prachtige (vrouwen) stemmen. De begeleiding was wel hard en voor de pauze overstemde het de mooie zang. De beide nieuwe meiden erg goed, prachtige stemmen en mooie zang van de mensen (vooral achter ons) super
Henny
Hebben weer een geweldige avond gehad.
Jake
We hebben erg genoten van de prachtige muziek. Het voelde echt als een geheel waarin je werd meegenomen. Ook de stilte vond ik erg indrukwekkend. En hoe jullie door muziek en woorden de mensen vol liefde vertellen over God en over Jezus. Geweldig, wat mooi! En wat feedback: in een oude kerk galmt het erg. Met het spreken door de microfoon kan het dan voor de verstaanbaarheid helpen om wat rustiger te spreken. Het was een prachtige avond!
Elizebet
Perfecte harmonie van muziek, zang en teksten. Prachtige start van de lijdenstijd.
Coba
Met 749 andere bezoekers een geweldige avond gehad.
Anita
Hele fijne avond. Schitterend en respectvol.
Trineke
Super genoten vanavond!
Tineke
Prachtig concert, mooie nieuwe en oude liederen,
Anoniem
In een woord fantastisch, het ontroerd en zet je even stil wat echt belangrijk is! Prachtige liederen wat een sfeer in de kerk een aanrader! De nieuw zangeressen zijn waardige vervangers prachtig dat ze nu een kans krijgen!
Mirjam
Weer erg genoten van alle zangers en musici en nieuwe liederen van Sela! Dank jullie wel het was een waardevolle avond.
Willeke
Mijn eerste Sela concert. Jezus Christus stond centraal in de liederen. Fijn dat er ook mogelijkheid was voor meezingen. Mooie liedkeuzes!
Aagje
Fantastisch.in mijn vroegere vierde je kerst...en Pasen amper. En nu dit!!! Zo ontroerend!!!
Petra
Een fijne avond gehad. Voor de eerste keer een concert van Sela bijgewoond met twee cd’s in huis. Een prettige afwisseling van luisteren en meezingen! Zou graag nog een keer gaan!
Jeanette
Het was prachtig! Heel graag tot een volgende keer.

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.