Reserveer nu bij TrueTickets!

Op woensdag 14 februari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Martinikerk in Groningen.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.1

Vanavond bij ´concert´ van Sela geweest in de Martinikerk in Groningen; het beste dat ik ooit bijgewoond heb. Het was fenomenaal, puur en krachtig. Jezus leeft en alle kracht die in Hem was, woont ook in ons en samen met de Heilige Geest mogen we die vrijzetten en onze Vader elke dag weer opnieuw danken; God is geweldig in alle opzichten!
Dirk

Een geweldig mooi concert we hebben erg genoten van de mooie zang en de meezingliederen.De zang van de dames was erg mooi,jullie hebben beide heel mooie stemmen.Ondanks dat we Kinga missen lossen jullie deze concerten heel fijn op. Diny en Gerard
gerard heesen

Hebben weer een geweldige avond gehad.
Henny

Een prachtig concert aan het begin van de lijdenstijd en pasen. Bij de samenzang wordt je opgetild door de begeleiding van het prachtige combo. Ook genoten van de luisterliederen. Veel succes/zegen Sela!
sijke

Prachtige avond gehad!
Ingrid

In een woord fantastisch, het ontroerd en zet je even stil wat echt belangrijk is! Prachtige liederen wat een sfeer in de kerk een aanrader! De nieuw zangeressen zijn waardige vervangers prachtig dat ze nu een kans krijgen!
Anoniem

Super genoten vanavond!
Trineke

Prachtige avond gehad, met eerbiedige uitbundigheid, waardevol!
Ada

Een fijne avond gehad. Voor de eerste keer een concert van Sela bijgewoond met twee cd’s in huis. Een prettige afwisseling van luisteren en meezingen! Zou graag nog een keer gaan!
Petra

Geweldige avond gehad
Christien

Het was erg mooi. We hebben weer genoten
Petra

Wat ontzettend mooi en dat op Valentijns dat. Dat Gods onvoorwaardelijke liefde maar mag ontspringen in ons als een fontijn.
Marjolein

We hebben erg genoten van de prachtige muziek. Het voelde echt als een geheel waarin je werd meegenomen. Ook de stilte vond ik erg indrukwekkend. En hoe jullie door muziek en woorden de mensen vol liefde vertellen over God en over Jezus. Geweldig, wat mooi! En wat feedback: in een oude kerk galmt het erg. Met het spreken door de microfoon kan het dan voor de verstaanbaarheid helpen om wat rustiger te spreken. Het was een prachtige avond!
Jake

Prachtige avond. Mooie zangstemmen van de dames. Mooie liederen en prachtige instrumenten. Vooral de hoorn geeft in het geheel een bijzondere sfeer.
Thea

Geweldige avond, mooie opbouw van de liederen. Prachtig gezongen.
Jannet

Samen met mijn man op zijn verjaardag naar Sela in Groningen geweest. Prachtig! Heel indrukwekkend de stilte tussen de nummers en we hebben genoten van de schitterende luisterliederen. Meezingen is mooi, maar luisteren naar prachtige liederen is net zo mooi. Een goede afwisseling van beide.
Linda en Laurens

Met 749 andere bezoekers een geweldige avond gehad.
Coba

Weer erg genoten van alle zangers en musici en nieuwe liederen van Sela! Dank jullie wel het was een waardevolle avond.
Mirjam

Wederom een fantastische avond van hoog Evangelische en muzikaal niveau.
Wim

Wat een fantastische avond en wat een mooie start van Pasen! Erg genoten van de loepzuivere zang, schitterende orkest en fantastische band! De stilte was heel indrukwekkend. Alles klopte. Bedankt Sela!
Esther Langerak

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018