Reserveer nu voor Martin Brand, Seraph en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 17 februari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Sint Janskerk in Gouda.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.1

Bijzonder en prachtig tegelijk. Het was weer thuiskomen. Dank jullie wel. Op naar Pasen.
Erik

Een stukje hemel op aarde
Suzan

Prachtige liederen met een mooie tekst. Lekker meegezongen. Een fijne avond gehad op weg naar pasen
Wil

het was een mooi concert met een goede boodschap
Nel Veenman

Prachtige avond!We hebben genoten.
Petra

Zegen van God ontvangen jullie keer op keer. Wat een geweldig evangelie droegen jullie uit! We genieten elke keer weer van de viering olv jullie. Dankbaar zijn wij dat Sela - na het afscheid van Kingá - met deze twee solisten een zegen mag blijven voor onze kerken.
Heco

Heerlijk om zo naar het Paas feest toe te leven! Vooral de donkere stilte was indrukwekkend. En ook uit volle borst God te loven. Wauw!
Mirjam

De eerbied, de bezieling en liefde die er door klonk in de opbouw en uitvoering van het concert, vond ik bijzonder! Samen God groot maken en toeleven naar Pasen, is op deze manier erg bijzonder en waardevol! Wel hebben we Kingston gemist met haar doorleefd geloof en haar stem als een nachtegaal maar dat wil niet zeggen dat we ondanks dat niet ontzettend dankbaar zijn voor jullie!!!!
Wilma

Was een mooi concert, we hebben genoten
Jeanet

Wat mooi en diep om zo met elkaar naar het PAASFEEST toe te leven. Prachtige avond
Maria

Mooie avond, waarin we werden mee genomen naar het Pasen, er is Leven door Hem, alle lof komt Hem toe.
Ard

Bijzondere Avond. Mooie opbouw van liederen en bijbelgedeeltes. Knap hoe jullie de lege plek van Kinga hebben ingevuld. Hopen nog veel concerten van jullie mee te mogen maken.
Cocky

Heel mooi concert! Wij hadden avondmaal de dag erna en het sloot allemaal zo mooi aan. We hebben genoten. Mooi om met zoveel mensen God te mogen loven en prijzen!
Marloes

Sela zonder Kinga.... Het gemis was voelbaar en het deed me zeer. Toch was het weer even de hemel op aarde! Zo is het bedoeld: ware aanbidding voor Jezus!
Karin

Het was weer een prachtig, indrukwekkend geheel, gericht op Gods eer een heerlijkheid. Jezus en Zijn volbrachte werk stonden centraal! Daar gaat het om. Heel fijn, we werden weer opgewarmd en kunnen onze weg met Hem weer vervolgen.
Willeke

Mooie avond, geweldig om zo met elkaar God te loven. Iedereen was op zijn plek geweldig, toch heb ik Kinga gemist.
Liesbeth

Wat hebben wij genoten van deze bijzondere mooie avond en zo'n prachtige kerk! En zo bemoedigd te worden en toelevend naar Pasen . God groot maken met zoveel mensen, geweldig!! Complimenten voor Sela !! De zangeressen zongen heel mooi! Wij kijken uit naar een volgend concert. Teus en Henriette
Teus en Henriette

mooi concert, bijzondere liederen. Vooral de extra muzikanten en natuurlijk de beide zangeressen deden het super!
Willy

Schitterdend!
Lida

Het was een mooi concert met prachtige liederen tot eer van God. Mirjam en Laura hebben geweldig gezongen, al missen we Kinga wel enorm. Het is nog steeds Sela, met rake teksten en barstensvol talenten! Respect voor de hele band! ,
Mieke

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018