Reserveer nu voor Sons of Korah, New Wine en EO-Jongerendag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op donderdag 29 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Nieuwe Kerk in Katwijk.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.4

Een heerlijke avond om even helemaal stil te worden en God te prijzen voor wat Hij voor ons heeft gedaan! Sela was weer geweldig vanavond! Bedankt
Johanna

Was weer een heel mooi concert! Geweldig mooi hebben 'de nieuwe' meiden gezongen. Een heel mooi divers programma. Ook de blazers en strijkinstrumenten waren geweldig! Kortom enorm genoten en het Leven gevierd!
Lynn

Even wennen zonder Kinga maar weer een avond met een gouden randje. Gezamenlijk de Heer loven met zulk een mooi gezang. Hartelijk dank Sela.
Antoinette

Het was voor het eerst dat wij een concert van SELA meemaakte, het was geweldig, het moment van stilte, heel bijzonder en dan daarna het U zij de Glorie, schitterend
Arie en Hanneke

Van begin tot eind genoten, geen opmerkingen maar lovende woorden van het concert. Een prachtige belevenis, het was mijn eerste concert van Sela maar nu zeker niet de laatste!!
Dayana

Het was weer een heerlijke avond met Sela en m'n broers en zusters in Christus, waarop gedenken en lofprijzing volkomen tot zijn recht kwamen. Het gemis van de mij dierbare Kinga werd door Sela goed ingevuld met de zangeressen, strijkers en de keuze van de liederen. Gods zegen voor Kinga, haar gezin en Sela. Sela bedankt voor de mooie avond.
Kees

Het was in een woord geweldig! Momenten in stilte kunnen genieten en enthousiast kunnen meezingen. Super!
Marjolijn

Het was mijn eerste concert van sela 1 woord geweldig om met zoveel mensen van verschillende kerken god te loven en prijzen.
Kees

wat een geweldig concert we hebben genoten en wat een mooie saamhorigheid prachtig.
annie

Goed georganiseerd! Wel te merken dat Kinga en niet bij was. Bless.
Peter en Mirjam

De manier om de opstanding van Jezus Christus te vieren. Om te vieren, dat de verlosser in ons leeft, zoals wij hebben gezongen.
Remco Jaasma

In een woord fantastisch
Bregje

Briljant mooi concert. Straalde van Gods liefde en leven. Het orkest had een meerwaarde. Het blokje duisternis vonden wij heel emioneel. Heel fijn dat op deze manier dit mooie werk door mag gaan.
Flora

Prachtig mooi met de donkere kerk en stilte! Zo treffend! Genoten van alle nummers. Alleen miste ik het nummer geef ons vrede. Mijn dochter zingt hem uit volle borst mee
Ellen

Heerlijk gezongen vanavond en genoten van een mooie avond met prachtige liederen....
Annelies

Programma was super! Erg genoten van de avond. Bijzonder om zo met elkaar God te loven. Wanneer het gaat over Jezus vallen de kerkmuren weg. Fijne liederen, heel erg mooie muziek en teksten. Heel erg bedankt Sela.
Dorine

Prachtig, met zovelen God de lof en dank en eer te mogen brengen door de liederen heen, het gebed en het woord.
Anneke Vermeulen

Heerlijk gezongen. Was een prachtige avond
Dianne

Wat zijn we rijk gezegend dat we zo'n mooie avond in vrijheid mochten meemaken en wat ben je rijk als je deelgenoot ben van deze blijde boodschap. Ga zo door Sela met jullie missie om mensen te bereiken. Het was geweldig!!
Nel

Het was een mooie avond, indrukwekkend , genoten van de mooie lideren van de c.d. God van Leven en samenzang met Sela.
Jan en Gerry

New Wine Zomerconferentie 2018
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018