Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 31 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Eusebiuskerk in Arnhem.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.3

indrukwekkend en ontroerend. ook de complimenten voor de nieuwe bezetting. het klonk geweldig! het was geweldig!
Elisa en Fenny

Zoooo mooi. Zo helpend om opnieuw iets te vatten van het lijden van de Here Jezus voor ons. Uit liefde. Door de liederen heen Goede Vrijdag en Pasen in een gevierd. Heel mooi programma. Shalom!!
Marja

Heel mooi...zo puur de paasboodschap brengen.! Bedankt voor deze avond. Zegen op jullie verdere werk.
Jenet

Was een hele fijne avond. Zaten achterin maar het geluid was prima en af en toe liepen we naar voren om wat meer te zien wat goed mogelijk bleek. Mooie stemmen van de dames die voor ons nieuw waren...er werd zeer gedragen en betrokken gezongen door iedereen! We hebben genoten, ook van de instrumentalisten, de aankleding, de liederenkeuze, kortom jullie hebben ons een geweldige avond bezorgd waarvoor we graag vanuit Eindhoven naar het Noorden blijven rijden :-)
Evert Verboom

Geweldig mooie avond gehad, voor het eerst zonder Kinga. Genoten van Erica en Mirjam. En uiteraard alle anderen.
Albertina en Mendy

Hele mooie avond!
Carin

Prachtig!
Dick

Mijn eerste concert van Sela. Het was een mooi concert in het thema rond Pasen. Mooie locatie en mooi uitgelicht in de Eusiuskerk. Bedankt
Hj hop

Wat een mooie avond!! Ontroerend, indrukwekkend, aangrijpend (o.a. het stiltemoment) en blij. Genoten van jullie prachtige muziek en zang! Dank jullie wel!!
Annelies

Zo bijzonder hoe jullie ons mee namen door het wonder van Pasen
Rosalie

Indrukwekkend. Eerbiedig uitbundig. We hebben genoten.
Geertje

Prachtige avond. Mooi en soms onroerend. Kinga zat voor me....????
Emma

fantastische avond,echt een fijne avond,we vonden het concert opbouwend met stille momenten en prachtige liederen en de nieuwe zangeressen hebben het prima gedaan
Robert van Maanen

Wat een geweldig Pasen heeft Sela ons bezorgd. Alle eer aan God, Die onze redding Is!!
Leo

Ons eerste concert van Sela. Wat hebben wij genoten! Wat een prachtige liederen! Ga zo door!
marjon

Het was geweldig! Alle eer aan Hem! Een goede mix van samenzang en luisteren. Bedankt "sela" voor deze fijne avond. Gods zegen!
Dorothee

FANTASTISCH!
John

Ik was er voor de eerste keer en had twee kennissen meegenomen; alle drie vonden we het méér dan geweldig, in alle opzichten! Sela: bedankt!!!
José ter Voert

Ik heb ook genoten erg mooi zo rond Pasen de opstanding van onze heer te vieren
Jaap

Het was prachtig & geweldig & mooi & zo intens & nog zoveel meer! Te veel om te kunnen omschrijven... God en Zijn Geest waren erbij! Dat heb ik diep van binnen mogen ervaren. Voor mijn man en mij een zalige start van het vieren van Jezus' opstandig en het Leven wat Hij daarbij voor een ieder van ons in petto heeft. Vol van Zijn rust, vrede en vrijheid. Al met al een avond die we niet snel vergeten! Het heeft een diepe indruk gemaakt! We hebben van het begin tot het eind genoten! Alle eer aan Hem die alles voor ons volbracht heeft, Hallelujah!
Elena Bulten

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018